Samba samba zomer in Dakota met Lilian Vieira

De allerbeste swingende muziek! Braziliaanse klanken, samba, maar ook uitstapjes naar andere muziekstijlen. Belangrijkste bij Lilian Vieira & haar ‘grupo’ is: als het maar knalt! Het wordt een geweldige avond in Theater Dakota met Lilian Vieira & Band op woensdag 7 maart (aanvang 20.15 uur); we halen alvast de zomer in huis. Nieuwste programma: Samba Fever. Mét: voorprogramma in het café (zangeres Romi en band, sambaklanken) en speciaal Samba Diner.

Een kaartje voor het concert van Lilian Vieira & Band kost €19 (Ooievaarspas €9,50), inclusief gratis drankje. Bestellen via www.theaterdakota.nl, 070-3265509 of aan de kassa van Theater Dakota aan de Zuidlarenstraat 57. Voorprogramma is gratis. Tafeltje reserveren voor het Samba Menu via cafezuid57@theaterdakota.nl.

Zangeres en songwriter Lilian Vieira is geboren en getogen in Teresopolis, Brazilië, maar woont inmiddels al meer dan 25 jaar in Nederland. Ze is bekend geworden met de Brazil Electro formatie Zuco103, waarmee ze over de hele wereld speelt. Tevens is ze een veelgevraagde gastsoliste en zingt ze onder andere met het Metropole Orkest en Kraak & Smaak. Daarnaast formeerde ze met fantastische musici de Lilian Vieira Grupo, waarmee ze inmiddels al twee albums heeft uitgebracht en al eerder een theatertour deed.
Het zonnetje gaat schijnen in Dakota!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.