SaintBarber, dé herenkapper/barbier aan huis en op het bedrijf

De 25-jarige geboren en getogen Rijswijker Maik Brand heeft op kappersgebied een mooi concept bedacht. Onder de naam SaintBarber is hij dé ambulante herenkapper/barbier in onze regio. Maik: “Als kapper knip ik mannen en jongens en als barbier behandel ik ook baarden. De herenkapper aan huis is helemaal terug!”

Ondanks zijn jonge leeftijd kan Maik al spreken over tien jaar ervaring. Op zijn vijftiende jaar verrichtte hij al kapperswerkzaamheden. Daarna behaalde hij zijn diploma op de Nederlandse Kappers Academie. Regelmatig volgt hij nog bijscholingscursussen naar de laatste trends en haarmodes.
“Niet alleen rijd ik met mijn auto naar particuliere klanten aan huis, maar op verzoek kom ik ook bij bedrijven, zorgcentra, bruiloften, (nacht)feesten en allerlei andere instanties langs. Ik ben er voor iedereen met moderne en klassieke kapsels en baardmodellen!”

De tarieven van SaintBarber zijn messcherp. Heren knippen kost 16 euro en een baardmodel 11 euro. Woensdagmiddag is jongensmiddag; tot en met 11 jaar kost het 14,50 euro. En een specialiteit is de Black Head Peel-off Mask. Dat is een gezichtsmasker voor slechts 5 euro en verwijdert dode huidcellen en meeeters.

Klant zijn van SaintBarber biedt een aantal belangrijke voordelen. Men hoeft niet lang te wachten, zoals vaak in kapperszaken. Uw huiskapper kan zeven dagen per week tussen 10.00 en 22.00 uur bij u langskomen. Er worden goedkope tarieven en geen voorrijdkosten gehanteerd. En na de behandeling wordt alles netjes opgeruimd. Allemaal redenen om eens met SaintBarber een afspraak te maken. Maik: “Ik maak het de klanten zo gemakkelijk mogelijk!”

Het verzorgingsgebied van SaintBarber is Den Haag Zuidwest, Loosduinen, Laak, Rijswijk en het gehele Westland. Als enige voorwaarde wordt wel gesteld dat een behandeling alleen op schoon gewassen haar wordt uitgevoerd.

Contact
Voor het maken van een afspraak is Maik Brand van maandag tot en met zondag (elke dag dus) van 10.00 tot 22.00 uur bereikbaar op 06-12823607. Via www.saintbarber.nl kan ook een afspraak gemaakt worden. Liken op Facebook kan ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.