S.V. Loosduinen verspeelt dure punten

S.V. Loosduinen kreeg het zaterdag niet voor elkaar om RVC Celeritas op sportpark Madestein te kloppen. De teams waren aan elkaar gewaagd voor rust. RVC Celeritas nam de leiding in de 32e minuut uit een afstandsschot van Giorgen Agostien 0-1. In de tweede helft zochten de Blauwwitten de aanval en kregen voldoende kansen. In de 66e minuut viel de gelijkmaker. Sinan Ocal passeerde de doelman van dichtbij. De thuisploeg kon het niet afmaken en bleef steken op een 1-1 stand. In de slotfase kreeg Jessy Smit van de thuisploeg nog een rode kaart.

Komende zaterdag gaan de Loosduiners het Westland in en treffen dan Quintus in Kwintsheul. Volgende week, zaterdag 8 december, staat de Loosduinse derby op het programma. Koploper GDA zat. komt dan op bezoek bij S.V. Loosduinen. De Roodwitten gaan inmiddels aan de leiding in de vierde klasse D met vijf punten voorsprong op BMT en de Blauwwitten.

Vrijwilligerswerk
Enige tijd geleden ontvingen al de leden en donateurs een ‘noodkreet’ van het bestuur van S.V. Loosduinen via de e-mail over het tekort aan vrijwilligers bij de vereniging. De vers opgestarte Werkgroep Vrijwilligerswerving heeft de vacante functies en (deel)taken verzameld en samen met Grijspaardt Webdesign & Drukwerk een vacaturebank in elkaar gezet voor op de website. De eerste vacatures staan er al op, maar op korte termijn volgen er nog meer. Houd daarom de vacaturebank in de gaten en reageer als één van de taken of functies je aanspreekt. Voor meer informatie kun je heel makkelijk het reactieformulier invullen. Waarna er contact met je wordt opgenomen om over de invulling verder te praten. Zo kan iedereen zijn/haar steentje bijdragen, in het belang van S.V. Loosduinen, op het gebied wat het meeste aanspreekt.

Clubhelden
Zoals eerder in deze krant te lezen was, treedt Dick Hartman na dit seizoen af als bestuurslid van S.V. Loosduinen. Dick is al 28 jaren een steunpilaar van de vereniging. Dit was voor een ander lid aanleiding om Dick Hartman op te gegeven als ‘Clubheld van de amateursport’. De club kan hiermee € 10.000,- winnen. Stemmen kan via www.denhaag.clubheldvanhetjaar.nl/dick-hartman

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.