S.V. Loosduinen rolt sv Houtwijk op

S.V. Loosduinen speelde zaterdag de vierde oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen. Na een gelijkspel tegen vv Maarssen (1-1), verlies tegen Vredenbucrh (2-1) en een gelijkspel tegen DUNO (2-2) wonnen de Loosduiners zaterdag de tweede wedstrijd met liefst 3-8 van de zondag formatie van S.V. Houtwijk op het toernooi van S.V. Houtwijk.

Bij de Loosduiners waren door omstandigheden verschillende spelers afwezig, waaronder doelman Pieter Blanken, waardoor Gert-Jan Waanders ditmaal het doel mocht verdedigen.
Na 17 seconden (!) vond Tom Vrieling al het net voor de Blauwwitten. Vanaf de aftrap maakte Houtwijk al gelijk na een moment van onachtzaamheid in de Loosduinse verdediging. Sam van Poorten zette de 1-2 op het bord, maar weer had de thuisploeg een snel antwoord, 2-2. Kadir Narsen, Sam van Poorten, Jessy Smit voerden de score op naar 2-5, voordat Houtwijk weer iets terug deed, 3-5. Tussendoor onthield leidsman Pieterman het elftal van Richard Douw ook nog twee strafschoppen.

Na de thee scoorde Muart Yildiz uit een wel gegeven strafschop de 3-6. Sam van Poorten scoorde fraai met het hoofd de 3-7 en de 3-8 was ook een fraaie treffer, een hoekschop van Kevin Baptiste verdween in de slotminuut rechtstreeks achter de doelman van sv Houtwijk. Eindstand na 80 minuten (2×40 minuten werden er gespeeld), 3-8. Nadat S.V. Loosduinen het toernooi twee jaar achtereen won was de winnaar dit jaar de zaterdag afdeling van de organiserende vereniging.

Afgelopen zaterdag was ook de start van het seizoen bij S.V. Loosduinen. Met trainingen voor de jongste jeugd en wedstrijden tegen ASV Ammerstol werd het seizoen gestraat bij de jeugd. De Ammerstol Cup werd dit jaar de Loosduiners gewonnen. De oudere jeugd, lagere senioren en de vrouwen speelden een onderling toernooi. Winnaar werd S.V. Loosduinen 5, een elftal dat ook al tweemaal de KNVB beker wist te winnen.

A.s. zaterdag start het KNVB bekertoernooi voor de Loosduiners. Te beginnen thuis tegen VFC uit Vlaardingen, aanvang 14:30 uur. Voor de overige elftallen bij S.V. Loosduinen, lagere senioren, veteranen, vrouwen en jeugd staat vanaf a.s. zaterdag ook bekervoetbal op het programma.
Meer informatie is te vinden op www.svloosduinen.nl

Foto: Loosduiner Sinan Ocal in duel.

Verslag en foto: Dick Hartman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.