S.V. Loosduinen deelt tik uit aan GDA

S.V. Loosduinen won zaterdag met liefst 1-5 bij concurrent GDA en zette door deze overwinning een grote stap naar het kampioenschap in de vierde klasse D. De Blauwwitten hebben nu met nog vier wedstrijden te gaan zes punten voorsprong op de buren aan de Madesteinweg.

Door Dick Hartman

In een Loosduinse derby, die ruim 800 toeschouwers trok, en vooraf ging met veel verfgeklieder op elkaars complexen en ook vuurwerk, lieten de Blauwwitten zien de beste ploeg te zijn in de vierde klasse D. GDA was lang de koploper en ging voor de winterstop nog ruim aan de leiding met liefst zeven punten voorsprong, maar leed een verdiende nederlaag tegen de formatie van Richard Douw, die ondanks de winst, toch geen beste wedstrijd speelde.
Na afloop was het feest op Sportpark Madestein, niet bij de Roodwitten, maar bij de Blauwwitten aan de overkant, die nu wel heel dichtbij het kampioenschap en de gewenste promotie naar de derde klasse zijn. Voor GDA rest waarschijnlijk slechts een plaats in de nacompetitie.

Aanstaande zaterdag komt Quintus uit Kwintsheul op bezoek bij de koploper. Een ploeg die nog in de strijd is om een plaats in de nacompetitie en het thuis het de Loosduiners nog knap moeilijk maakte (1-1). GDA gaat op bezoek bij BMT.
Meer nieuws en veel foto’s van de derby: zie www.svloosduinen.com

Foto: Vreugde bij de Blauwwitten na de 1-4 van Kevin Baptiste.

Foto Dick Hartman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.