RVC Celeritas krijgt meer gestalte

De nieuwe start van Celeritas 2.0 onder de naam van RVC Celeritas krijgt steeds meer gestalte. De selectie van de zaterdag 4e klasser, waarin Ton Reijntjes als assistent trainer, Ed Kroeze als trainer van het tweede zaterdagteam, Frank Schipper als hersteltrainer en Bertus Vreeswijk als de clubverzorger zullen optreden, telt een mix van oud RVC/Rijswijkers en Haaglandianen.

Dat zijn onder andere Amine Harfach, Hakan Aygun, Ayaaz Mokiem en spelers die al diverse jaren hun vertrouwen in de 38-jarige hoofdtrainer hebben uitgesproken, zoals Roger Smees, Dylan Durban, Daniel Durban, Bencho Calliste, Gio Augustien, Jason Keizer, Mucho Torun en Jeffrey Helders, naast een kern van Celeritanen die dit seizoen de geelrode teams bevolkten.
Een andere aanwinst is Robin Janmaat, weliswaar op adhoc basis beschikbaar als speler, omdat de focus in eerste instantie op het trainersdiploma UEFA B is afgestemd.
Donderdag 14 juni is er om 20.00 uur nog een open training op het Prinses Irene Sportpark, waarna een selectieteam van RVC Celeritas op 30 juni op een internationaal toernooi zijn eerste optreden zal maken.
Op de foto vindt de contractondertekening van hoofdtrainer Dennis Young in het bijzijn van voorzitter Hans Boutens en commissielid John van der Wal plaats.

Open dag
Zaterdag 30 juni houdt RVC Celeritas van 09.30 tot 12.00 uur een open dag voor de jeugd. Een ieder die wil kennismaken met het nieuw opgefriste sportcomplex en tevens zijn kinderen (en vriendjes/vriendinnetjes) wil testen op het trainingparcours onder leiding van jeugd-coördinator en trainer Aad Molenkamp, kan zijn komst aanmelden op jeugd@rvcceleritas.nl
Naam en met hoeveel kinderen (plus leeftijd) is voldoende.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.