Ruim aanbod woningen en kavels in en rondom Den Haag

Woonbeurs Den Haag + regio, editie 2018


Inmiddels is het een bekend fenomeen in de Haagse Binnenstad: de woonbeurs Den Haag + regio in de Grote Kerk. Zaterdag 3 november is het weer zover. Projectontwikkelaars, makelaars en gemeenten presenteren deze dag hun aanbod op het gebied van wonen. Ook dit jaar bestaat het aanbod uit een ruime keus woningen in nagenoeg elke prijsklasse, nieuwbouw, bestaande bouw, koop of huur en zelfs prachtige kavels die naar eigen inzicht kunnen worden bebouwd.

Sinds een aantal jaren beperkt de Woonbeurs Den Haag zich niet meer uitsluitend tot het aanbod van woningen in en om Den Haag, maar zijn ook projectontwikkelaars, makelaars en gemeenten uit de directe omgeving welkom op de beursvloer. En dat blijkt een goede zet, want door de krapte op de woonmarkt verbreden steeds meer mensen de kring waarbinnen zij zoeken. En niet alleen nieuwbouwwoningen of woningen uit het aanbod bestaande bouw zijn daarbij in trek, ook kavels staan steeds meer in de belangstelling. Op zich niet zo’n wonder, want een kavel biedt unieke mogelijkheden voor het realiseren van de eigen specifieke woonwensen.

Bezoekers van de Woonbeurs kunnen zich niet alleen oriënteren op woonaanbod, want er is tijdens de woonbeurs volop gelegenheid om in gesprek te gaan met financieel specialisten. Geheel kosteloos en uiteraard vrijblijvend vertellen zij of er beter worden gekocht of gehuurd en welke prijsklasse het beste past bij de persoonlijke financiële draagkracht. Dat vergemakkelijkt de zoektocht aanmerkelijk en voorkomt teleurstellingen.

De zaterdag is de ‘shopdag’ van de Haagse binnenstad. De stad bruist en is gezellig druk. Zeker in deze tijd van het jaar als veel winkelaars zich al voorbereiden op de komst van Sinterklaas. Een mooie gelegenheid voor bezoekje aan de Woonbeurs in de Grote Kerk. Als u even wilt pauzeren om alles op u in te laten werken, wordt u getrakteerd op een heerlijk kopje koffie.

De Woonbeurs vindt plaats op zaterdag 3 november van 11.00 tot 16.00 uur in de Grote Kerk, Rond de Grote Kerk 12, 2513 AM Den Haag. Meer informatie over de Woonbeurs kunt u vinden op www.woonbeursdenhaag.nl.

Fotobijschrift: Grote belangstelling tijdens Woonbeurs 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.