RTL nomineert Slagerij het Zuiderpark!

Slagerij Het Zuiderpark aan de van Zeggelenlaan 112 in Den Haag is door de redactie van RTL uitgekozen om mee te doen voor Zuid-Holland voor het programma ‘Beste Slager van Nederland’.

Op deze nominatie is het team van Slagerij Het Zuiderpark natuurlijk hartstikke trots. Zij mogen laten zien dat zij nog een ‘echte’ slager zijn die ambachtelijk vlees verkoopt van varkenspootjes tot bavette. Als er iets is wat niet in het vaste assortiment zit zijn zij nooit te beroerd om er voor te zorgen dat zij het alsnog kunnen leveren. Bovendien worden bestellingen boven de €50,- gratis thuisbezorgd op dinsdag-, donderdag- of vrijdagmiddag in Den Haag en omgeving. Het meest bekend is Slagerij Het Zuiderpark om zijn veelal zelf geproduceerde grote assortiment BBQ vlees, zelfs in de winter. Met het oog op de naderende feestmaand hebben zij op dit moment een groot assortiment Fondue- en Gourmetschotels. Op de Facebookpagina met ruim 20.000 volgers worden regelmatig vleespakketten en de beroemde Fondue- en Gourmetschotels verloot.


Helpt u mee om Slagerij Het Zuiderpark de ‘Beste Slager van Nederland’ te laten worden?
Kijk dan op zondag 26 november om 17.00 uur naar het RTL programma ‘The Challenge’. Op maandag 27 november om 15:30 uur en 
zaterdag 2 december om 14:30 uur zal het programma herhaald worden.

Men kan vanaf vrijdag 24 november om 12.00 uur stemmen via de website: www.rtl.nl/thechallenge. De poll sluit weer op maandag 8 januari om 12.00 uur en vanaf dat moment kan er niet meer gestemd worden. Op maandag 8 januari om 12.30 uur worden alle winnaars tegelijkertijd LIVE bekend gemaakt via de livestream op de website.

2 reacties

  1. Nominatie en meedoen uitsluitend na betaling aan RTL4, dus hecht niet teveel waarde aan die nominatie aub. Voor een bedrag van 1500 euro kon men meedoen..

    Zo werkt ‘RTL4 / Het beste van NL’ Elke deelnemende slager heeft dus betaald om mee te mogen doen. Diverse andere slagerijen zijn benaderd, vaak tot meerdere malen toe en hebben de boot afgehouden. Wilde je mee doen, dan kon dat en werd je genomineerd, maar dan wel uitsluitend tegen betaling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.