RTL 4 nomineert Brasserie Bijna Thuis en Hotel Hoevevoorde voor de Beste van Nederland

Brasserie BijnaThuis en Hotel Hoevevoorde zijn genomineerd voor de verkiezing van de ‘Beste Culinaire Hotspot’. Ben, Mirjam en Joost zijn zeer blij met deze nominatie, zeker omdat ze pas vier maanden open zijn.

Vele gasten zijn al gepasseerd op de mooie locatie in Rijswijk. “Hierbij heeft de geweldige zomer ons wel geholpen. Via rtl.nl/debestevannederland (bij polls) kan men stemmen op onze Brasserie. Vanaf 29 december is ook de vlog te zien die is gemaakt voor de nominatie.”

Hotel Hoevevoorde heeft inmiddels ook zijn deuren geopend en de eerste gasten hebben er al overnacht. “Ook bedrijven weten ons steeds vaker te vinden vanwege onze vergaderruimtes in combinatie met een lunch, borrel, diner en overnachting. Voor de maandag en de dinsdag is er een speciaal actiemenu samengesteld. Per maand hebben we ook een menu of broodje van de maand buiten de kaart om. De donkere dagen zijn begonnen maar de kerstbomen zijn al besteld. Wij hebben er zin om iedereen te ontvangen in ons restaurant ook tijdens de kerstdagen,” sluiten Ben, Mirjam en Joost af.
Check de websites www.brasseriebijnathuis.nl en www.hotelhoevevoorde.nl of Facebook voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.