Rouwcentrum Waldeck: één jaar na de heropening

Den Haag – In april is Rouwcentrum Waldeck, gelegen aan de Oude Haagweg 28, sinds een jaar heropend. Ongeveer anderhalf jaar geleden besloten de toenmalige eigenaren het centrum in de verkoop te zetten.

Projectontwikkelaar RE-BORN heeft het pand in januari 2017 gekocht met als doel op deze locatie woningen te realiseren. Omdat dit proces enige jaren in beslag zal nemen heeft Ria Jarmo de kans gekregen om het centrum voor de komende jaren te exploiteren. Ria: “Aandacht voor u en uw dierbaren, dat is wat telt bij Rouwcentrum Waldeck. Dit realiseren wij door liefdevol en zorgvuldig aandacht te besteden aan de uitvaart van de overledene. Hierbij trachten wij de overledene en nabestaanden te ontzorgen, waarbij wij de wensen zo goed mogelijk proberen in te vullen. Sinds een jaar doen wij het met heel veel plezier en halen wij er veel voldoening uit. Het is een kans die op ons pad is gekomen en die hebben wij met beide handen aangegrepen.”

Het rouwcentrum kent een veelzijdigheid aan mogelijkheden. Zo kunnen in de aula rouwbijeenkomsten worden georganiseerd voor 100 tot 150 personen. Tevens zijn er vier kleinere rouwkamers waar in kleiner comité bijeen gekomen kan worden. Ook beschikt het centrum over een verzorgingsruimte met koeling en een eet- en bijeenkomstruimte. Sinds april 2017 zijn er rond de tientallen personen opgebaard in het rouwcentrum, een blijvend begrip in Den Haag en Loosduinen. Rouwcentrum Waldeck is er voor iedereen, ongeacht geslacht, budget, religie of huidskleur. “Wij proberen een ieder zo goed mogelijk van dienst te zijn en te ontzorgen. Dit kan bijvoorbeeld ook door het volledig regelen van de uitvaart, het leveren van catering of een andere wens. Tevens voorzien wij in de vraag naar budgetuitvaarten voor overledenen die niet verzekerd zijn. Dit doen wij in samenwerking met verschillende uitvaartondernemers uit Den Haag en omstreken. En dit alles met maar één doel: aandacht voor u en uw dierbaren, dat is het enige wat telt bij Rouwcentrum Waldeck.”

Indien u meer informatie te weten wilt komen over het rouwcentrum of het rouwcentrum wilt bezoeken, neem dan contact op met Ria Jarmo op 070-412 75 02 of via contact@rouwcentrumwaldeck.nl of zie de website www.rouwcentrumwaldeck.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.