Ros Juweliers sinds 1946

Salvatore en Natalie Pucci, zoals de achternaam al doet vermoeden met Italiaanse roots, zijn sinds vorig jaar de nieuwe trotse eigenaar en eigenaresse van Ros Juweliers.

Het juweliersbedrijf dat al sinds 1946 gevestigd is aan de Driebergenstraat 143 in Den Haag mag zich inmiddels één van bekendste juweliers van Zuid-Holland noemen. De heer en mevrouw Ros hebben met hun meer dan 50 jaar ervaring het stokje overgedragen aan Salvatore en Natalie Pucci.

Goudsmid

Het bijzondere is dat de heer en mevrouw Ros samenwerken met de heer Salvatore en mevrouw Natalie Pucci. “Een fijne manier van samenwerken en het uitwisselen van jarenlange ervaring en nieuwe ideeën,” aldus Natalie.

Salvatore heeft zelf ook al jarenlange ervaring in de juweliersbranche, als de 3e generatie uit een familie van goudsmeden. Hij heeft al diverse bijzondere ontwerpen gemaakt voor het Vaticaan in zijn geboorteland.

Inkoop goud, zilver en juwelen

Wanneer u goud, zilver of juwelen wilt verkopen, bent u bij Ros Juweliers aan het juiste adres. Goud en/of zilver wordt direct contant uitbetaald tegen de hoogste dagkoers. Deze dagkoersen zijn altijd actueel en te vinden op de website www.rosjuweliers.nl. Ook kunt u hier de meest recente prijzen van goud en zilverbaren vinden.

Reparatie en eigen ontwerp

Naast  het verkopen van gouden en zilveren juwelen kan u ook bij Ros Juweliers terecht met een eigen ontwerp. Uw ontwerp wordt professioneel en vakkundig vervaardigd tot een prachtig sieraad door Salvatore Pucci.

Webshop

Op de website www.rosjuweliers.nl is een klein deel van de occasions te vinden. Voorts is er een ruime collectie aan exclusieve sieraden in de winkel.

Dit geldt ook voor hoogstaande horlogemerken zoals: Breitling, Rolex, Cartier, Omega en Hublot.

U bent van harte welkom bij Ros Juweliers!

Foto: Richard Mulder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.