Ronnie Ronaldo in actie voor KIKA

Zanger Ronnie Ronaldo organiseert een artiestenmiddag op 22 april (tweede paasdag) onder de noemer: Artiesten voor KIKA. Met als doel zoveel geld binnen te halen voor KIKA kinderen kankervrij. Een aantal bevriende collega-artiesten komt belangeloos zingen in Partycentrum Zuidhaghe aan de Beresteinlaan 625H in Den Haag.

Het wordt een gezellige middag met optredens van Rob van Reeuwijk, Helga Albers, Jan Terhell, Mike Campbell en Ronnie Ronaldo. Gastvrouw Patricia stelt de locatie beschikbaar voor dit evenement. De keuken is geopend dus er kan lekker gegeten worden tussen de dansjes door. Het programma duurt van 16 tot 20 uur. Zaal open om 15 uur. Entree met loterij 10 euro. Kaartverkoop: 06-44558418 of 06-17863077.

Verder neemt Ronnie Ronaldo voor de vierde keer deel aan Giro Di KIKA een zesdaagse monstertocht van dik 900 km op de racefiets door Toscane en Umbrië in Italië. Velen weten dat de andere passie van Ronnie wielrennen is. Buiten zijn wekelijkse optredens is hij heel vaak op de racefiets te vinden om vele kilometers af te leggen. Na een aantal keren meegedaan te hebben aan Alpe D’Huzes werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Buiten dat Italië een prachtig land is om te fietsen, is het de bedoeling geld binnen te halen voor KIKA. Ronnie heeft de afgelopen jaren zeer veel acties georganiseerd en flinke bedragen op gehaald voor KIKA.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.