‘RondomRijswijk’ bij Trias

De lokale talkshow ‘RondomRijswijk’ beleeft op zondag 10 februari zijn derde editie bij ‘Trias, centrum voor de kunsten’ aan de Cor Ruysstraat 2 in Rijswijk. Frans Limbertie ontvangt weer interessante gasten uit Rijswijk. ‘RondomRijswijk’ begint om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 15.15 uur. Iedereen is van harte welkom. De toegang is gratis en men kan zo binnenlopen.

‘Rondom Rijswijk’ is een gezellig, interactief en informatief praatprogramma waarin (lokale) cultuur, politiek en debat centraal staan. Frans Limbertie ontvangt op 10 februari de volgende gasten.
– Met Wil van Nunen, gemeenteraadslid van de PvdA, praat Frans onder andere over haar rol in de Rijswijkse gemeentepolitiek.
– Henk Weidema en Mohamed Majjaoui vertellen over hun werk bij het Rijswijkse buurtpreventieteam.
– In zijn hoedanigheid als dichter van Rijswijk leest Henk Weidema weer een gedicht voor.
– Toneelgroep Elf speelt een scéne uit hun nieuwe voorstelling ‘Puntwederik’.
– Enkele talenten van TRIAS zorgen voor de muzikale omlijsting van deze middag.
– De schijnwerpers worden weer op iemand uit het publiek gericht.
Na afloop is er nog gelegenheid om met een kop koffie of thee met elkaar, de gasten en Frans Limbertie na te praten.

Frans Limbertie
De veelzijdige presentator van ‘RondomRijswijk’, Frans Limbertie, groeide op in Rijswijk. Hij werkte bij het ministerie van Defensie in verschillende communicatiefuncties. Hij speelde toneel en produceerde toneelstukken. In Den Haag, Noordorp en Rijswijk werkte hij voor lokale omroepen. Tegenwoordig is Frans onder andere verbonden aan Groot Rijswijk en presenteert hij debatten, talentenjachten en quizzen.

De Kracht van Rijswijk
‘RondomRijswijk’ is een initiatief van de Rijswijkse verslaggever Frans Limbertie dat ondersteund wordt door ‘De Kracht van Rijswijk’. Dit is een samenwerking van Museum Rijswijk, Welzijn Rijswijk, de Bibliotheek aan de Vliet, Trias en de Rijswijkse Schouwburg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.