Romantische werken in de Bonifatiuskerk

Het hobo- en harpduo Katherina & Miranda verzorgt op zondagmiddag 17 februari om 15.00 uur een concert in de Bonifatiuskerk aan de Van Vredenburchweg 69 in Rijswijk. Met als titel ‘Romantische werken’ staan op het programma Siciliano (Bach), Rêverie (Debussy), Sonate op. 166 (Saint Saëns), The Moldau (Smetana), Après un rêve (Fauré), Romanze der Giulietta uit de opera “Montecchi e Capuletti” (Bellini) en Ommagio a Bellini (Pasculli).

Katharina & Miranda zijn een professioneel muzikaal duo en hebben elkaar ontmoet op het Conservatorium in Rotterdam. Hun repertoire is veelzijdig, maar de focus ligt op romantische muziek en opera. Miranda heeft haar bachelor afgerond op het conservatorium van Rotterdam met als hoofdvak harp en als bijvak jazz improvisatie. Zij treedt regelmatig op in verschillende settingen (kamermuziek, solo, orkest, begeleiding) en heeft onder bekende dirigenten gespeeld zoals Valery Gergiev. Katharina heeft haar bachelor in Berlijn behaald en haar master in Rotterdam. Zij treedt regelmatig op bij het Radio Filharmonisch Orkest.

Het concert vindt plaats in het kader van de concertserie ‘Muziek in de Bonifatius’ aan de Van Vredenburchweg 69 in Rijswijk. Het begint om 15.00 uur en duurt een uur. De toegang is gratis. Na afloop is er een deurcollecte en de mogelijkheid een glaasje te nuttigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.