Rob Pronk presenteert vierde boek over de Haagse voetbalhistorie

Lezersactie: doe mee en maak kans!


De website van de Haagse Voetbal Historie (www.dehaagsevoetbalhistorie.nl) bestaat alweer tien jaar. Oprichter Rob Pronk is er trots op en blij mee. Nog altijd krijgt hij dagelijks materiaal toegestuurd dat hij op zijn site zet. Van plakboeken tot clubkrantjes en van originele shirtjes tot elftalfoto’s, de geschiedenis van het Haagse voetbal is bij liefhebber en archivaris Rob Pronk in de allerbeste handen.

De boeken van de Haagse Voetbal Historie vinden ook gretig aftrek. Na de eerste drie delen – Van Malieveld tot Melis Stokelaan, Van De Adelaars tot De Zwarte Schapen en Van de Buurtweg tot het Zuiderpark – is dit deel 4: Van Harry en Melbi tot Humphrey en Sjaak.
Hierin besteedt Rob Pronk in woord en beeld aandacht aan fenomenen en clubs als Harry Heijnen, Melbi Raboen, Humphrey Alladin, Sjaak Roggeveen, John van der Lubbe, Jan Toepoel, Koos Spaargaren, Henk Baggerman, Aad Mansveld, Wim Doesburg, Jan Flendrie, Koos van Elleswijk, Karel Oosterbaan, Bennie Roode, Sjaak de Bruin, Jan van Leeuwen, Charles Corver, ‘het krantje’, de pupillenlat, Westerkwartier, Wilsonmeters, Te Werve, HVV, RKAVV, RAVA, VOGEL, DUNO, VIOS, HPSV, HTSV, Postalia, TEDO, De Ooievaars, Wit Blauw RK, DEVJO, HMSH, HDV, Takdier Boys, Semper Altius, WIK, Die Haghe, Archipel en nog veel en meer. Opnieuw laat Rob Pronk zien wat het Haagse voetbalverleden is: absoluut uniek in heel Nederland.

Boekspecificaties
ISBN 978-94-92273-23-9, formaat 21 cm x 14 cm (staand), ong. 160 pagina’s, voorzien van foto’s en illustraties, verkoopprijs 15,00 (incl. 6% BTW), verschijnt medio december 2017, overal te koop of te bestellen via www.nederlandsesportboekenclub.nl

Lezersactie
Voor een lezersactie in deze krant worden vijf boeken van de Haagse Voetbal Historie verloot. Meedoen en kans maken is eenvoudig. Vul onderstaande in en mail dit naar lezersactie@haagmedia.nl. De reacties moeten uiterlijk maandag 18 december binnen zijn.

COUPON
Vraag:  Hoe lang bestaat de website van de Haagse Voetbal Historie
Antwoord
Naam:
Adres:
Woonplaats:
Tel.nummer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.