Rob de Nijs treedt  op in het Circustheater

Op maandag 18 juni 2018 zal Rob de Nijs zijn allerlaatste jubileumconcert zingen in het  AFAS Circustheater van Scheveningen. In aanloop naar dit optreden deden we voor de ZuidWesterKrant een kort interview met hem.

Tekst: Martin Reitsma

De éminence grise onder de zangers van de Lage Landen laat in zijn allerlaatste jubileumconcert in het prachtige Circustheater alle hoeken van zijn muzikale veelzijdigheid zien, waarbij al zijn klassiekers de revue zullen passeren. Zijn meest recente album ‘Niet voor het laatst’ werd uitstekend ontvangen.

Rob kijkt er naar uit om weer naar Den Haag-Scheveningen te komen en zegt ‘ Ik kom er graag .  Het is een prachtige stad met een rijke muziekgeschiedenis. De Haagse muziekscène liep en loopt voorop.  Ik hield vroeger al van de muziek van  The Motions. ‘Wasted Words’ vind ik prachtig, Golden Earring  doet het nog steeds goed. Ik hou ook van de muziek van Hans Vermeulen.  Klaasje van der Wal van de hippe band Shocking Blue heb ik een aantal jaren geleden ontmoet tijdens Haagse Koninginnenacht. Het was een hele aardige nachtelijke ontmoeting die ik me nog goed kan herinneren. Ook Ferry Lever komt uit Den Haag.  Hij speelde decennialang bij mij in de band ‘Pur Sang’  We hadden een fijne samenwerking, Ferry is echt een gitaarvirtuoos. Tijdens mijn jubileumconcert ga ik ook iets speciaals doen,  ik zing namelijk een liedje van Rita Reijs ‘Zon van Scheveningen’.

Meer informatie over dit optreden en kaartverkoop via www.musicoflife.nl 
Van iedere verkochte ticket gaat e. 2,50 naar het KWF.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.