Rinus Vorstenbosch nieuwe stadsdeelvoorzitter Loosduinen

Hart voor Den Haag/Groep de Mos heeft een nieuwe stadsdeelvoorzitter aangesteld in Loosduinen. De vacature was al een tijdje vacant, maar wordt vanaf heden opgevuld door Rinus Vorstenbosch. Een stadsdeelvoorzitter van de grootste partij in de Haagse raad onderhoudt contacten met wijkorganisaties, welzijnsorganisaties, winkeliersverenigingen en het stadsdeelkantoor in de desbetreffende wijk. Ook is hij het eerste aanspreekpunt richting de raadsfractie.

Vorstenbosch heeft zin in het nieuwe avontuur: “Ik woon al bijna dertig jaar in Den Haag. Tegenover Meer en Bosch en met een panoramisch uitzicht over Kijkduin. Geen probleem om zolang vol te houden en daar zullen nog heel wat jaartjes bijkomen. Ik woon inmiddels langer in Den Haag dan het aantal jaren dat ik in Brabant heb gewoond alwaar ik geboren en getogen ben. Na de militaire dienst ben ik verpleegkundige geworden. Ik heb gewerkt in algemene ziekenhuizen, psychiatrische ziekenhuizen, verpleeghuizen en verzorgingshuizen. De laatste vijftien jaar van mijn werkzame leven was ik directeur en bestuurder van een viertal verzorgingshuizen. Na mijn pensionering als ZZP’er gewerkt waarin ik management-opdrachten uitvoerde. Uiteraard heb ik er veel zin in om de problematiek op te pakken in het stadsdeel Loosduinen en tezamen met de wijkvertegenwoordigers en het stadsdeelraadslid Janice Roopram naar oplossingen te zoeken waar bewoners van Loosduinen beter van worden.”

Heeft u vragen of verzoeken aan Rinus? Dat kan via loosduinen@hartvoordenhaag.nl

Foto: Raadslid Janice Roopram en Rinus Vorstenbosch

Fotograaf: Monique van Stuijvenberg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.