Rijswijks Jeugdtheater speelt Jospeph and the Amazing Tecnicolor Dreamcoat

Lezersactie: doe mee en maak kans!

Rijswijks Jeugdtheater speelt op 23, 24 en 31 maart de kleurrijke musical ‘Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat’ in de Rijswijkse Schouwburg. De musical is geïnspireerd op het beroemde verhaal Jozef in het oude Egypte, waarin hij zich ontwikkelt van zijn vaders oogappel tot onderkoning van het land.

Door toedoen van zijn broers belandt hij in de gevangenis. Daar blijkt dat hij een bijzondere gave heeft: Jozef kan dromen uitleggen. Als de Farao door een nare droom wordt gekweld, legt Jozef hem zijn dromen uit, stelt hem gerust en geeft hem goed advies. Als dank kroont de Farao hem tot onderkoning van Egypte. Dan ziet hij na al die jaren zijn broers weer en stelt hen op de proef.
Een voorstelling over volwassen worden, jaloezie en vergeving. Dit alles op een uitbundige manier met veel humor en muziek. Rock ‘n Roll, Calypso, Disco en nog veel meer; Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat is de enige musical ter wereld met zoveel verschillende en vrolijke muziekstijlen!
De cast, bestaande uit een groep enthousiaste spelers, weet een bruisende voorstelling neer te zetten onder begeleiding van een live orkest! Regie: Pepijn Jehee. Zang: Irene Borst. Dans: Wincky Hoedt. Orkest: Carly Bakker.

Kaarten zijn te bestellen via www.rijswijkseschouwburg.nl of bij de theaterkassa (070-3360336). Kom genieten en laat je meeslepen door deze musical in de Rijswijkse Schouwburg op: zaterdag 23 maart om 19.00 uur, zondag 24 maart om 14.00 uur en zondag 31 maart om 14.00 uur.

Lezersactie
Speciaal voor lezers van deze krant worden 2×2 kaarten weggegeven voor Jospeph and the Amazing Tecnicolor Dreamcoat in de Rijswijkse Schouwburg. Meedoen en kans maken is eenvoudig. Vul onderstaande in, geef aan op welke datum je de voorstelling wilt bijwonen, en mail dit naar lezersactie@haagmedia.nl. De reacties moeten uiterlijk maandag18 maart binnen zijn.

COUPON
Vraag: Wie verzorgt de regie?
Naam:
Adres:
Woonplaats:
Datum voorstelling:

Foto Erick Kicken (KVX)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.