Rijswijks Jeugdtheater op zoek naar de tovenaar van Oz

Op 18, 19 en 26 november wordt de Rijswijkse Schouwburg omgetoverd tot het land van Oz voor de swingende musical The Wiz. In deze familiemusical, gespeeld door het Rijswijks Jeugdtheater, volgt het publiek het verdwaalde meisje Dorothy die op haar zoektocht naar huis drie merkwaardige personen ontmoet: een Blikken Man, een Vogelverschrikker en een Laffe Leeuw.

Deze figuren hebben alledrie een speciale wens. De Blikken Man zou graag een hart hebben, de Laffe Leeuw moedig zijn en de Vogelverschrikker is op zoek naar zijn verstand. Ze besluiten om samen met Dorothy over de gele weg te lopen op zoek naar de tovenaar van Oz, want misschien kan hij helpen hun wensen te vervullen. Onderweg komen ze merkwaardige figuren tegen en wie is toch die geheimzinnige Tovenaar van Oz? Met de swingende liedjes uit de Broadway-productie is dit een voorstelling voor de hele familie.

Het Rijswijks Jeugdtheater speelt deze musical, begeleidt door een live orkest o.l.v. Carly Bakker, op zaterdag 18 november om 19.00 uur en 19 en 26 november om 14.00 uur. Regie: Loek Bosman. Zang: Koen Both. Dans: Eline Jansen.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.rijswijkseschouwburg.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.