Rijswijk Talent Award 2018 komt eraan

De Rijswijk Talent Award 2018 komt eraan. De data van de voorronde en de finale zijn bekend. Na een enorm succesvolle eerste editie in 2017, krijgt ook in 2018 talent de kans om te schitteren op het podium van de Rijswijkse Schouwburg en de award te winnen.

De voorronde van de Rijswijk Talent Award 2018 vindt plaats op zaterdag 23 juni, en de finale is op zaterdag 29 september in de Rijswijkse Schouwburg. De talentenjacht is voor iedereen vanaf zes jaar met een talent op het gebied van podiumkunsten. Dus ben je goed in zang, dans, stand-up comedy, cabaret, breakdance, acteren of muziek maken? Alleen of met anderen? Geef je dan op. Kijk voor de deelnamevoorwaarden op “www.rijswijktalentaward.nl.

Tijdens de voorronde in juni worden 10 kandidaten door een vakkundige jury geselecteerd voor een plekje in de finale. De winnaar van de Rijswijk Talent Award wint niet alleen de felbegeerde award, maar ook optredens en een geldprijs om te besteden aan zijn of haar talent.
Winnaar van de Rijswijk Talent Award 2017 Marin Pols, heeft sinds de finale-avond diverse optredens achter de rug. Zo was zij onder andere te zien op het hoofdpodium van het Strandwalfestival, te gast als zangeres bij Bill Bakers Party Time in de Rijswijkse Schouwburg en was ze te zien tijdens Lovely Ladies aan de Vliet. Zaterdag 24 maart is Marin te horen op het locatiefestival Rijswijks Pracht.
Marin Pols: “Ik vond het erg leuk om mee te doen en voelde me vereerd dat ik heb gewonnen. Ook achter de schermen was het gezellig, ik heb allemaal getalenteerde mensen leren kennen. Ik heb door het winnen van de Rijswijk Talent Award veel optredens kunnen doen, ik kijk vooral met veel plezier terug op het optreden tijdens het Strandwalfestival. Ik heb inmiddels meerdere malen in de Rijswijkse Schouwburg gezongen en ook op andere gave locaties muziek mogen maken. In de toekomst wil ik nog meer muziek maken, meer optreden en vooral ook meer eigen muziek gaan schrijven.”

Inschrijven voor de Rijswijk Talent Award 2018 kan via www.rijswijktalentaward.nl. De voorronde op zaterdag 23 juni is in de theaterzaal van Trias aan de Cor Ruysstraat 2.
De organisatie is in handen van Trias i.s.m. de Rijswijkse Schouwburg, het Rijswijks Jeugdtheater, Balletstudio Karin den Os en Just Dance Studio.

Foto: Rijswijk Talent Award editie 2017.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.