Rijswijk swingt Mee op het Strandwalfestival

Rijswijk zingt Mee! was vorig jaar tijdens het Strandwalfestival een groot succes mede dankzij de inzet van 100 enthousiaste zangers en zangeressen. Ook deze dit jaar gaan we weer zingen met elkaar. Voor de negende editie is Rijswijk swingt Mee! in het programma opgenomen. Hetzelfde concept maar een ander (swingend) repertoire.

Het koor wordt wederom versterkt met een gastoptreden. De uitvoering van dit bijzondere optreden onder leiding van Gregor Bak vindt plaats op zaterdag 9 september om 19.00 uur op het grote podium bij De Naald in het Rijswijkse bos. Ter voorbereiding op de uitvoering zijn de volgende repetities gepland: de dinsdagen 22 en 29 augustus en 5 september (openbare generale repetitie). Deelname aan de uitvoering is alleen mogelijk indien alle geplande repetities worden bijgewoond. De repetities vinden plaats in de Bonifatiuskerk aan de Van Vredenburchweg 69 te Rijswijk. Inloop vanaf 19.00 uur. Start repetitie om 19.30 uur en einde om 21.30 uur.

Men kan zich tot 7 juli aanmelden door een berichtje te sturen aan: aanmelden@strandwalfestival.nl o.v.v. Rijswijk swingt Mee! Vermeldt daarbij ook een telefoonnummer en volledige naam!

Het Strandwalfestival vindt dit jaar plaats op zaterdag 9 september en zondag 10 september. Noteer deze data ook gelijk in de agenda. Voor meer informatie over het festival is iedereen van harte welkom op de website www.strandwalfestival.nl. Volg het festival ook op Facebook (www.facebook.com/Strandwalfestival), Twitter: (@Strandwal) en de Strandwal App voor het laatste nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.