‘Rijswijk swingt Mee!’ op het Strandwalfestival

Vorig jaar was ‘Rijswijk swingt Mee!’ een groot succes mede dankzij de inzet van 100 enthousiaste zangers en zangeressen én door het nieuwe swingende repertoire. Ook dit jaar tijdens de jubileum editie gaan ze gezellig met elkaar zingen. Iedereen is weer van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het leukste koor van Rijswijk.

Het optreden vindt plaats op vrijdag 7 september om 18.30 uur op het grote podium bij de Naald in het Rijswijkse bos onder leiding van Gregor Bak. Ter voorbereiding op de uitvoering zijn de volgende repetities gepland; op dinsdag 21 augustus, dinsdag 28 augustus en dinsdag 4 september. Deelname aan de uitvoering is alleen mogelijk indien alle geplande repetities worden bijgewoond. De repetities vinden plaats in de Bonifatiuskerk aan de Van Vredenburchweg 69 te Rijswijk. Inloop vanaf 19.00 uur. De repetitie duurt van 19.30 uur tot 21.30 uur.
“Om het te kunnen bewerkstelligen, vragen we dit jaar een klein bedrag van 10 euro per persoon. Dit wordt gebruikt om de repetitie en het optreden te faciliteren. Dit bedrag moet bij de eerste repetitie worden betaald.”

Contact
Aanmelden kan tot 9 juli door een berichtje te sturen naar: aanmelden@strandwalfestival.nl o.v.v. Rijswijk swingt Mee! Noteer daarbij ook uw telefoonnummer en volledige naam! Deelname is op basis van volgorde van inschrijving.
Volledig op de hoogte blijven van het Strandwalfestival? Volg het festival dan op Facebook, Twitter, Instagram of bezoek de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.