Restaurant de Boerderij By Charrels

Voor wie op zoek is naar een gezellig ‘ouderwets’ restaurant waar men in en ongedwongen sfeer een heerlijke maaltijd kan eten dan zit je bij restaurant de Boerderij By Charrels goed. Men kan hier terecht voor onder andere een heerlijk malse biefstuk in verschillende soorten jus, maar ook voor ‘Funcooking’ dat wil zeggen steengrillen en kaasfonduen.

Eigenaar en eigenaresse Marco & Claudia zorgen voor een huiselijke sfeer waarbij men zich gelijk op hun gemak voelt. Bij binnenkomst kan plaatst genomen worden aan de bar of rondom de grote centraal gelegen open haard voor een aperitiefje voor het diner. Of je nou even snel wat wilt eten of uitgebreid wilt (na)tafelen het kan allemaal bij restaurant de Boerderij By Charrels.

Regelmatig wordt een Dinershow of Bingo avond georganiseerd. Een gezellige All-in avond met een heerlijk drie-gangen menu, drankjes en live muziek van diverse Nederlands talige artiesten. Houd de Facebookpagina van Restaurant de Boerderij By Charrels goed in de gaten hier worden de nieuwe evenementen op bekend gemaakt.

Buiten de openingstijden is restaurant de Boerderij By Charrels ook af te huren voor (bedrijfs) borrels, bruiloften, familie diners, High tea, condoleance en Walking Diners. Het restaurant is kindvriendelijk en rolstoel toegankelijk.


Restaurant de Boerderij By Charrels
Klaverweide 80
2272 BV Voorburg
070-3201060
Openingstijden don t/m zo vanaf 17.00 uur, 1ste Paasdag geopend
www.restaurantdeboerderij.nl

Gratis parkeren voor de deur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.