De Règâhs zondag op The Boulevard of Golden Music

De Haagse flamencoband De Règâhs staat op zondag 17 september a.s. op The Boulevard of Golden Music te Kijkduin. De band behoeft nauwelijks nog een nadere introductie, wie kent ze immers niet? De band werd in 2007 opgericht en bestaat inmiddels 10 jaar. De Règâhs spelen flamencomuziek, met plat Haagse teksten. Zij noemen hun muziekstijl zelf 100 % Flamingo, naar de Nederlandse naam voor de Flamencovogel aan wie de Spaanse muziekstijl zijn naam ontleent.

De Règâhs zongen de titelsong van de  TV serie Pauwen en Reigers en traden onder andere op bij  De Wereld Draait Door, Paul de Leeuw, in het Kyocerastadion tijdens een wedstrijd van ADO Den Haag, tijdens de Top 2000 a Gogo uitzending op Tweede Kerstdag 2015 en tijdens talloze uitzendingen op de regionale tv- en radiozenders.

In 2015 stonden ze op de eerste plaats van de alltime hitlijst ‘De Haagse Honderd’ met het pakkende loflied op de Haagse meisjes, die nog altijd de mooisten zijn volgens de heren.  Een variant op dit nummer was dit jaar te horen in de theaters.
‘De gesoigneerdste van de hele wijde wereld zijn de heren uit Den Haag.  Of  ‘Een Haagse heer is nogal kak’ Krijgt geen aanval maar een ‘attaque’ bij het bevlekken van zijn maatpak.  Ja, een heer met Haagse roots, glimt mooier dan de gouden koets’
Johan Frauenfelder en Marcel de Graaf zijn topgitaristen die de humor aan hun kont hebben hangen. Begin 2016 nam Ron van Holland de drumstokjes over als Slagrègâh en dit jaar  is gitaarvirtuoos Roy de Rijke ook de band komen versterken.
Hun zevende CD en theateroptreden ‘ De Bierbar van Sevilla’ werd goed ontvangen en ook hun optreden tijdens Parkpop 2017 was een succes.  Soul en R & B zanger Rocky Sharmin zal eveneens een optreden verzorgen op Kijkduin.
Presentatie: Esther en Boudewijn Regenbogen, organisatie: Martin en Els de Wit & Boudewijn Regenbogen, geluid ‘The Magic of Sound’.

Tussen 15:00 tot 17:45 uur treden de artiesten op en op een van de vele terrassen op de autovrije boulevard kunt u ook heerlijk genieten van een hapje en/of een drankje!
De kleinschaligheid van Kijkduin zorgt niet alleen voor een uniek decor, maar is heel goed bereikbaar en zeer toegankelijk voor alle bezoekers, ook voor mindervaliden. De auto kunt u gratis parkeren op diverse parkeerplaatsen in de omgeving, maar ook
2 buslijnen brengen u tot óp het Deltaplein.

Welkom in Kijkduin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.