Red Lions zoekt versterking voor de jongste teams

Al meer dan 35 jaar is Red Lions een unieke sportvereniging in Rijswijk. Niet alleen omdat dit de enige honk- en softbalvereniging is in deze gemeente, maar ook omdat het een supergezellige familievereniging is. “En, we zijn altijd op zoek naar mensen die deel willen uitmaken van onze honk- en softbalfamilie.”

Afgelopen weekend zijn de zaaltrainingen voor de teams begonnen en met name bij de jongste teams, vanaf vijf jaar is er nog volop ruimte om mee te doen. Zowel jongens als meisjes kunnen zich aanmelden en een paar keer vrijblijvend meetrainen.
Op zondagochtend van 10.00 tot 11.00 uur trainen de allerjongsten – Bee Ball Rookies – van 5 t/m 7 jaar. Van 11.00 tot 12.30 uur trainen de jongens en meiden van 7 t/m 10 jaar van de Bee Ball Majors samen met de jongens en meiden die die net een paar jaar ouder zijn, de pupillen. “Natuurlijk willen we heel graag twee aparte teams hiervan maken, dus aanvulling met een paar stoere jongens en meiden zou geweldig zijn.”
“De komende weken trainen we in de zaal op techniek en eind maart gaan we weer lekker naar buiten en spelen we op onze mooie locatie met eigen velden. De competitie, waarvan de wedstrijden veelal in het weekend worden gespeeld, start half april weer, dus tot die tijd hebben we mooi de gelegenheid aan onze gooi-, vang-, slag- en looptechnieken te oefenen en een echt team te creëren.”

Kom de komende zondagen op bovengenoemde tijden langs in de sportzaal van CBS De Melodie aan de Admiraal Helfrichsingel 20 in Rijswijk, ingang Schalmeistraat. Zaalsportkleding is voldoende om mee te kunnen doen. Eerst meer weten? Stuur dan een e-mail naar secretaris@redlions.nl
RHSV Red Lions is de enige honk- en softbalvereniging in Rijswijk. De vereniging is in 1981 opgericht en speelt sinds 1999 op een eigen veld in Sportpark Hoekpolder aan de Weidedreef in Rijswijk. De vereniging heeft twee beeballteams, twee jeugdsoftbalteams en vijf seniorensoftbalteams, zowel dames als heren. Zie www.redlions.nl voor meer info.

Foto: Afgelopen seizoen opende sportwethouder René van Hemert samen met de Beeballers hun eigen veld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.