Recordaantal spelers bij ADO Kids voetbaltoernooi

Dinsdag 20 oktober verzamelden 130 kinderen zich in de hal van het Kyocera Stadion. Een record aantal kids dat zich had opgegeven voor het voetbaltoernooi. Een vlaag van enthousiasme brachten deze ADO Kids mee. Ze konden niet wachten voordat ze mochten beginnen met het voetbaltoernooi op het veld van ADO Den Haag, met een aantal spelers van de selectie.

Ze stonden haast te springen toen de projectmanager van het toernooi, Dennis van den Steen, bekend maakte welke spelers er daadwerkelijk met hen gingen voetballen. Dat waren Martin Hansen, Mathias Gehrt, Segun Owobowale en Tyronne Ebuehi. Terwijl de kinderen luid applaudisseerden, vertrokken ze naar het veld. Het veld was verdeeld over twee helften, één voor de jongere kinderen en één voor de oudere kinderen. De leeftijdscategorieën hadden ieder hun eigen poule.

Ieder team speelde vier wedstrijden. De deelnemers konden in deze partijtjes aan elkaar laten zien hoe goed zij waren, en natuurlijk ook aan de professionele spelers. Het ging er dan ook fanatiek aan toe, en er werd ontzettend goed samengespeeld! Ook de massaal meegekomen ouders waren duidelijk aanwezig. Als klap op de vuurpijl mochten alle voetbalfans na de laatste wedstrijd een handtekening halen bij de vier ADO Den Haag-spelers en met hen op de foto.

Foto: ADO Den Haag-doelman Martin Hansen deed fanatiek mee met het ADO Kids voetbaltoernooi.

Foto ADO Den Haag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.