RC Dozer Racer: zowel bulldozer als racewagen

Lezersactie: doe en maak kans!


Het 2-in-1-voertuig RC Dozer Racer is de enige op afstand bestuurbare auto ontworpen voor kleuters. Met één druk op de knop kunnen kinderen de wagen veranderen van een bulldozer die gebouwen neerhaalt tot een raceauto die op weg is naar de finish. Deze wagen knalt door obstakels als een grote, krachtige bulldozer of racet op topsnelheid als een gestroomlijnde supersnelle racewagen.

Bij fabrikant Little Tikes worden producten gemaakt die actief en fantasievol spelen voor kinderen stimuleert. Little Tikes heeft alles wat men nodig heeft, van speelhuizen voor kinderen tot speeltuinen om kinderen te helpen actief te zijn, en het voldoet ook aan strenge veiligheidsnormen. Van picknicktafels tot raceautobedden, ze hebben het onder de knie. Little Tikes baby- en babyspeelgoed is leuk en veilig tegelijk, en helpt jonge geesten te groeien en te ontdekken!

Verdere productspecificaties van de RC Dozer Racer zijn de twee rijstanden voor meer kracht of snelheid en de makkelijk te gebruiken afstandsbediening voor racers van alle leeftijden. Adviesverkoopprijs: € 39,99.

Lezersactie
Voor een lezersactie in deze krant worden twee op afstand bestuurbare Dozer Racers verloot. Meedoen en kans maken is eenvoudig. Vul onderstaande in en mail dit naar lezersactie@haagmedia.nl. De reacties moeten uiterlijk maandag 26 november binnen zijn.

COUPON
Vraag: Wie is de fabrikant van Dozer Racer ?
Naam:
Adres:
Woonplaats:
Tel. nummer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.