Rabobank nieuwe hoofdsponsor van HCWV

Hockeyclub Wateringse Veld (HCWV) laat weten dat Rabobank de nieuwe hoofdsponsor van de club is voor een periode van drie jaar. De banden met de Rabobank zijn altijd nauw geweest. De bank was de afgelopen jaren al sponsor van HCWV. Na het vertrek van haar vorige hoofdsponsor eind vorig seizoen was de hockeyclub uit Den Haag Zuid op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor, wat resulteerde in de Rabobank als partner.

Afgelopen maandag 29 oktober werden de contracten getekend door Gerard van Hoeven (Rabobank Westland) en Harry Wientjes (Rabobank Regio Den Haag). Arina Blom (voorzitter) en Jean Crombach (penningmeester) zetten namens HCWV hun handtekening. Het heugelijke moment werd opgeluisterd door een aantal spelers van HCWV in het nieuwe clubtenue, en onder het genot van een hapje en drankje werd de nieuwe samenwerking gevierd in het clubhuis.

HCWV is de laatste jaren flink gegroeid. Wat ooit begon als een spin-off van HC Klein Zwitserland op het terrein naast Haagse Voetbalvereniging SVH in een houten keet, is nu een op zichzelf staande middelgrote vereniging die nog altijd groeit, en dit gezien de geplande demografische ontwikkelingen in het gebied de komende jaren ook zal blijven doen. Dit komt mede doordat de club vorig seizoen, na vele jaren inspanningen van oud-voorzitter Marcel Lepelaar en architect Alfons van der Ham, de verhuizing heeft gemaakt naar een fantastisch nieuw sportcomplex aan de Leyweg in Den Haag. Met dit complex heeft de club een vertaalslag gemaakt voor de komende jaren en zichzelf op de kaart gezet als sportieve spil van het Wateringse Veld en omstreken. Een professioneel waterkunstgrasveld, twee zandkunstgrasvelden en ruimte voor een vierde kunstgrasveld maken deze groei mogelijk. Het clubhuis zelf scoort onder andere door het hergebruik van het reeds bestaand pand, en door de vier sterren die het scoort op de duurzaamheidsgraadmeter GPR.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.