QFitness: totale inspanning voor totale ontspanning!

Bij QFitness kan men zich volledig plezierig ontspannen. Deze sportschool heeft twee vestigingen, namelijk QFitness Duinoord en QFitness Loosduinen. Deze vestigingen bestaan respectievelijk tien en zes jaar. Het is dus begrijpelijk dat QFitness in die jaren een grote klantenkring heeft opgebouwd. “Bij ons zijn de mensen even weg uit de dagelijkse sleur!”

Bewegen is gezond voor het totale welzijn van de mens. Sportschool QFitness biedt vele mogelijkheden zoals cardio en fitness, krachtapparatuur, welness, zonnebank, sauna & stoombad en zwemmen. De sportactiviteiten kunnen zowel individueel als in groepslessen gevolgd worden. Kleedruimten en douches zijn aanwezig.
Bij QFitness kan men op basis van conditie en wensen door een van de gediplomeerde instructeurs een persoonlijk trainingsschema laten samenstellen. Dit schema kan men dan zelf gebruiken tijdens de training of samen met een personal coach.

Zwemmen voor Kids
Zwemmen is van levensbelang in ons waterrijke land. Daarom is het superbelangrijk dat jonge kinderen al leren zwemmen. Bij QFitness Loosduinen kunnen kinderen vanaf vier jaar al leren zwemmen tijdens het Zwemmen voor KIds. Speerpunten tijdens de zwemlessen zijn kleine groepjes, hoge kwaliteit en bovenal plezier. De basis van leren zwemmen is het Zwem-ABC. Dat is een paspoort voor een leven lang zwem- en waterplezier!

Gezellig napraten
Na afloop van het sporten gaan de leden vaak gezellig napraten aan de bar met een consumptie. Er is een hele grote seniorenclub die echt goed bevriend met elkaar omgaat. De mensen leren elkaar bij QFitness echt goed kennen.
“Wij streven naar een persoonlijke ongedwongen sfeer, zonder het massale gevoel. We willen net even anders zijn dan andere sportscholen. Daarom is een bezoekje aan QFitness een ware aanrader!”

De website www.qfitness.nl is geheel up-to-date. Hier kan men alle belangrijke verdere informatie vinden. Mailen kan ook naar info@qfitness.nl.

Contact
QFitness Duinoord is gevestigd aan de 2e Schuijtstraat 209 in Den Haag. Tel. 070-3562800.
QFitness Loosduinen is gevestigd aan het Aaltje Noordewierstraat 405 (hoek Arnold Spoelplein) in Den Haag. Tel. 070-3910690.

Foto Richard Mulder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.