Pumptrack in Sporttuin Moerwijk

Kom ook in het Paasweekend naar de Sporttuin Moerwijk. Van vrijdag 19 april tot maandag 22 april wordt iedereen hier uitgenodigd voor een rit op de Pumptrack. De baan heeft hobbels en bochten en is leuk voor alle leeftijden. De liefhebbers kunnen er het hele weekend van 11.00 tot 16.00 uur op oefenen met fietsen, steppen en skateboarden.

Sporttuin Moerwijk (aan de Van Ruysbroekstraat nr. 7) wil de wijk in beweging brengen met leuke laagdrempelige activiteiten. De Pumptrackbaan stimuleert evenwicht en krachtbenen. Beiden zijn belangrijk voor iedere sport. Vrijdag is het oefendag. Zaterdag truckjesdag en zondag is familiedag. Dan mogen de ouders gratis een rondje, gewoon omdat het leuk is. Op maandag kunnen prijzen gewonnen worden met snelheid.
“Voor 50 cent kun je de hele dag meedoen, mag je materiaal lenen en is er wat lekkers te eten en drinken. Iedereen is welkom!” aldus een woordvoerder van studenten van de Sportcampus en vrijwilligers uit Moerwijk, die dit evenement mede mogelijk maken.

Foto: Een willekeurige Pumptrackbaan.

Fotograaf: Thayne Tuason, CC BY-SA 4.0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.