Publiek kiest liedjes voor Moederdagconcert van Tim Akkerman

Tim Akkerman verzorgt een éénmalig Moederdagconcert op zondag 8 mei (aanvang 14.30 uur) in Theater Dakota. Samen met pianist Stef de Hond speelt Tim de mooiste liedjes, speciaal voor alle moeders in en rondom Den Haag. De liedjes worden bepaald door de bezoekers. “Verras jouw moeder op Moederdag.” Kaarten zijn te bestellen via www.theaterdakota.nl of via telefoonnummer 070-3265509 of aan de kassa van Theater Dakota aan de Zuidlarenstraat 57. Prijs €14 (met Ooievaarspas €7).

“Misschien heeft je moeder een favoriet liedje of wil je je moeder in het zonnetje zetten met een nummer dat jullie verbindt. Wil je haar op een bijzondere manier verrassen? Mail dan jouw lied mét verhaal/motivatie (vóór 20 april) naar mark@theaterdakota.nl of lever het in bij de kassa van Theater Dakota. Wie weet speelt Tim dan jouw opgegeven nummer tijdens het concert.”

Een leuk weetje: het eerste liedje dat Tim schreef, heet ‘Moederdag’. Dat schreef hij in 1995 toen hij 15 jaar was. Precies 15 jaar later is dit nummer gezongen door het koor van Kinderen voor Kinderen en staat het op het album nr. 31 ‘Hé Jullie’ uit 2010.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.