Profile Kerketuinen lokaal betrokken

Dit voorjaar is Profile Kerketuinen druk in de weer met volop acties voor lokale ondernemers. Ondernemer Jerry van Gils zegt: “We kenden al veel lokale MKB-ers, maar nog niet iedereen. Met een kennismakingsaanbod willen we alle ondernemers met een zakelijke auto in de buurt leren kennen.”

Vanouds kennen we Profile als bandenspecialist. Dat specialisme is nog steeds belangrijk, maar ondertussen in Profile Kerketuinen uitgegroeid tot een allround onderhoudsgarage. Dat betekent dat iedereen er terecht kan met de meest uiteenlopende auto-onderhoudszaken.

Ondernemers onder elkaar
Lokale ondernemers doen graag iets voor elkaar. Jerry van Gils zegt: “Lokale ondernemers besteden graag zaken aan elkaar uit, zeker als het niet je eigen expertise is. Ik probeer zelf ook voor mijn vragen een ondernemer in de buurt te strikken. Dat is goed voor de lokale economie.” Bij Profile Kerketuinen is ruim de helft van de klanten zakelijke rijder.

Gemak
In de afgelopen maanden was de campagne van Profile ook in de buitenruimte te zien door posters en billboards. Ondernemer Jerry van Gils zegt: “Profile is meer dan een bandengarage. Met deze campagne focussen we ons daarom op totaalonderhoud. Zo komt iedereen te weten dat we ook graag ander onderhoud uitvoeren.”  Want voor ondernemers geldt maar één ding: gemak en dus geen gedoe. Zowel onderhoud als bandenservices in één afspraak!

Klaar voor de zomer
Een onderdeel van de nieuwe acties is een onderhoudsbeurt waarmee zakelijke rijders klaar zijn voor de zomer. Denk dan aan aircocheck, vloeistoffen op peil brengen en controle op cruciale punten. Jerry van Gils: “We zorgen dat iedereen veilig op vakantie kan!”

Over Profile Kerketuinen
Profile Kerketuinen levert complete autoservice voor zakelijke en particuliere klanten. Met tien man sterk klaren ze de klussen op hoog tempo. Het belangrijkste? Gastvrijheid, kwaliteit en vriendelijkheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.