Profile Car & Tyreservice opent vestiging in Den Haag Kerketuinen

Autobedrijf Roberts start met merkonafhankelijke banden- en autoservice formule


Autobedrijf Roberts, reeds jarenlang een begrip in de regio Den Haag, heeft haar activiteiten uitgebreid en gaat een samenwerking aan met de banden- en autoservice Profile Car & Tyreservice. Per 8 december voert het alom bekende autobedrijf aan de Kerketuinenweg 15 in Den Haag ook officieel de Profile Car & Tyreservice formule. Zowel particulieren als bedrijven en leaserijders kunnen vanaf nu met elk merk en type auto ook terecht in Den Haag Kerketuinen, voor een totaalpakket rondom de auto, van banden en velgen, tot APK en onderhoud. Van 8 t/m 10 december organiseert Profile Car & Tyreservice Roberts Kerketuinen een open dag in kerstsfeer, met volop voordeel, een hapje en drankje, entertainment en meer. Iedereen is van harte welkom!

Jerry van Gils en Michelle van Vreden, van Profile Car & Tyreservice Roberts Kerketuinen, zijn zeer verheugd de activiteiten van Profile Car & Tyreservice te kunnen gaan voeren: “Het is een prachtige formule die zich naast het bandenspecialisme toelegt op onderhoud, APK en reparatie van alle merken auto’s. Onder deze vlag kunnen we een veel breder publiek van dienst zijn. Onze vestiging is er klaar voor. We hebben geavanceerde apparatuur voor banden- en velgenservice en we beschikken daarnaast over alle middelen om een uitgebreid service- en dienstenpakket aan te bieden voor compleet auto-onderhoud, APK en aircoservice voor alle merken. We hebben er veel zin in!”

Open dagen van 8 t/m 10 december
Michelle vervolgt: “We willen iedereen in de regio graag kennis laten maken met onze vernieuwde vestiging. Daarom organiseren we van donderdag 8 t/m zaterdag 10 december een drietal open dagen. Iedereen kan dan profiteren van groot voordeel. Er zijn hapjes en drankjes. We zorgen voor entertainment en men maakt bovendien kans op leuke prijzen zoals een GRATIS onderhoudsbeurt, een GRATIS uitlijncheck, een GRATIS set ruitenwissers en nog veel meer. Bovendien is iedereen van harte welkom voor een GRATIS wintercheck! Uiteraard leiden we de bezoekers ook rond door onze vestiging. Ook voor jonge bezoekers is volop vertier, dus neem de kinderen gezellig mee. Tot slot zoeken wij ter versterking van ons team een enthousiaste full-time bandenmonteur. Zie hiervoor onze personeelsadvertentie in deze krant.”

Meer informatie over de Profile formule is te lezen op www.profile.nl.

Over Profile
Profile staat voor professionele bandenservice voor trucks en personenauto’s en merkonafhankelijk en full-service auto-onderhoud. Met 173 vestigingen in Nederland en 47 in België is Profile marktleider in de Benelux. Profile werkt als franchiseorganisatie uitsluitend met succesvolle, zelfstandige ondernemers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.