Prijsuitreiking voortuinkeuring Groei en Bloei

Vorige week werden in de theaterzaal van zorgcentrum ‘Steenvoorde’ de prijzen uitgereikt van de jaarlijkse voortuinkeuring Groei en Bloei afd. Rijswijk. De opkomst voor deze avond was groot, bijna alle deelnemers waren aanwezig.

Dit jaar ging de keuring via aanmelding. In totaal hadden 17 tuinliefhebbers zich voor de voortuinkeuring aangemeld. Bij de keuring werd onder andere gelet op de originaliteit, de keuze van de beplanting, de bloeirijkheid en het onderhoud.

Rijswijks mooiste tuin ligt aan de Min. Talmalaan 182, zo besliste de jury. Verder werden er nog twaalf andere prijzen uitgereikt. De eerste prijswinnaar werd verrast met een jaarabonnement op Groei en Bloei, met diploma en foto van de tuin; de overige winnaars kregen een diploma, een foto van hun tuin en een cadeaubon. Bovendien kregen alle deelnemers een leuke verrassing van het tuincentrum GroenRijk.
Na de pauze gaf de heer Ruud Aanhane een presentatie over ‘Langer thuis wonen maar hoe zit dat met de tuin’. De avond werd afgesloten met de verloting van de plant van de maand.

“Na zo’n geslaagde tuinkeuring hopen dat ook volgend jaar weer veel mensen zich gaan opgeven voor de jaarlijkse tuinkeuring van Groei en Bloei afd. Rijswijk,” aldus de organisatie.

1 reactie

  1. G Vladan

    vreemd waarom is er nergens gemeld dat je hier aan mee kon doen of is het enkel voor geselecteerd ploegje wat hier aan mee mag doen? had anders graag mee gedaan met mijn Japanse tuin, vijver etc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.