Praat met uw raad over Escamp

Hoe maken we Escamp nog mooier? Met die vraag komt de Haagse gemeenteraad op donderdag 9 mei naar Escamp toe. Bewoners, ondernemers en verenigingen zijn van harte uitgenodigd voor deze eerste bijeenkomst van Raad in de stad.

De gemeenteraad neemt belangrijke beslissingen over de stad en vertegenwoordigt alle inwoners van Den Haag. Dit werk kunnen de raadsleden niet zonder inbreng van bewoners. Daarom willen zij graag met bewoners, ondernemers en verenigingen in gesprek over wat leeft in het stadsdeel.

Iedereen is vanaf 19.00 uur welkom voor een kopje koffie of thee. Om 19.30 uur start het programma. De raadsleden stellen zich voor. Daarna volgt een presentatie van voormalig stadsdeeldirecteur René Baron en een woord van de coördinator van HKV/Ons Eibernest. Hierna gaan bewoners in gesprek met raadsleden over Escamp en hoe het stadsdeel nog mooier kan worden. De ideeën die in de gesprekken naar voren zijn gekomen worden met elkaar gedeeld. Om 21.30 uur wordt de avond afgesloten en is er gelegenheid om na te praten met een hapje en drankje.

Datum: 9 mei van 19.00- 22.00 uur.
Locatie: HKV/Ons Eibernest, Steenwijklaan 16.

Aanmelden kan via het online aanmeldformulier of per mail via raadindestad@denhaag.nl.

1 reactie

  1. Martin Reitsma

    Redactie en medwerkers van Haagmedia wat bijzonder spijtig dat jullie stoppen. Dank je hartelijk voor alle support en stukken de afgelopen jaren. Ook voor het plaatsen van mijn artikelen. Jammer en voor iedereen alle goeds.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.