Plusbus Westland genomineerd voor een flinke donatie

Plusbus Westland is genomineerd voor een flinke donatie. Het ING fonds organiseert de campagne ‘Help Nederland vooruit’. Het is een campagne waarbij lokale initiatieven kans maken op een donatie. De hoogte van dit bedrag varieert van € 1.000,- tot € 5.000,- afhankelijk van het aantal stemmen dat het initiatief gekregen heeft. Stemmen kan tot 10 februari via www.helpnederlandvooruit.nl/doel/plusbus-westland.

De Plusbus vervoert mensen van 60 jaar en ouder van deur tot deur in Westland en Hoek van Holland. Maakt men gebruik van een rollator, dan kan die mee in de bus. Dagelijks rijden zes bussen die de mensen brengen waar ze naar toe willen. Dat kan zijn een bezoek aan de supermarkt, het behandelcentrum of de kapper. Maar er wordt ook veel gereden naar locaties waar activiteiten zijn zoals klaverjassen, bridge, bingo en koersballen.

De Plusbus werkt zelfstandig onder de vlag van Vitis Welzijn. De organisatie bestaat volledig uit vrijwilligers. Het aanschaffen en het rijden van de bussen is mogelijk dankzij sponsoren, giften en diverse fondsen.

3 reacties

  1. A . Rijsdam

    Een positief initiatief ,waarmee onze minder mobiele oudere zich toch kunnen verplaatsen om zelf hun boodschappen , en anderszins te kunnen doen .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.