Plukdag en Westlandse Streekmarkt bij BoereGoed

Zaterdag 2 september a.s. is er bij BoereGoed weer een sfeervolle Westlandse Streekmarkt met lokale, heerlijke, en ambachtelijke producten. Daarbij kan men gratis een produkt plukken in de BuurtKas bij aankoop van een BoereGoed item op deze markt.

In verschillende leuke kraampjes kunt u een keur aan mooie producten uit eigen regio vinden, zoals heerlijke raapsteeltjes van Louis Kester, smoothies van Jens Valk, kaas en streekproducten van Kaasmeester Richard, een malse hamburger van Bavette en gezellige bloemetjes van tuincentrum De Carlton. En dit is nog maar een greep uit alle kraampjes die u kunt bezoeken. Laat u verrassen door nieuwe en smakelijke streekproducten en kom lekker proeven!

De BuurtKas is deze dag speciaal geopend voor belangstellenden. BoereGoed zelf is uiteraard ook vertegenwoordigd op de markt met een keur aan verse, eerlijke groente en fruit. Als u een aankoop doet bij de kraam van BoereGoed mag u in de kas gratis 1 product oogsten (afhankelijk van de beschikbaarheid in dat moment) voor eigen consumptie.

Neem gerust uw (klein)kinderen mee, want voor hen is er van alles te doen. Laat hen kennis maken met de Buurtkas en knutselen met groenten aan de sfeervolle koffietafel. Er liggen ook leuke kleurplaten voor hen klaar. De vrijwilligers, waaronder diverse oud-tuinders,  staan voor iedereen klaar om daar meer over te vertellen. Koffie, thee of limonade is verkrijgbaar in de Buurtkas. Tijd voor een bakkie, tijd voor een praatje, tijd voor gezelligheid!

De Westlandse Streekmarkt is geopend van van 10:00 uur tot 16:00 uur en vindt plaats op de parkeerplaats bij de BuurtKas van BoereGoed aan de Naaldwijkseweg 257a in ’s-Gravenzande (grenzend aan tuincentrum De Carlton).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.