Play-offs nog altijd in zicht!

De uitwedstrijd tegen FC Utrecht leek voor ADO Den Haag op een 2-2 gelijkspel uit te draaien. Totdat invaller Elson Hooi in blessuretijd de 2-3 binnenschoot. Iedereen dacht dat daarmee de drie punten voor ADO Den Haag in de tas zaten, maar een rake vrije trap van Zakaria Labyad in de absolute slotseconde zorgde ervoor dat er toch een remise uit de bus rolde: 3-3. De andere twee Haagse doelpunten werden gemaakt door Bjørn Johnsen en Tom Beugelsdijk.

Fons Groenendijk had een basisplek ingeruimd voor Indy Groothuizen. De jonge keeper verving de geblesseerde Robert Zwinkels. Groothuizen maakte een uitstekende indruk met enkele mooie reddingen. Trevor David speelde in plaats van Tyronne Ebuehi, die ook nog kampte met een blessure.

Door het punt blijft ADO Den Haag nog altijd in de race voor de play-offs na afloop van de competitie. Er wordt op dit moment een negende positie ingenomen met veertig punten. ADO Den Haag moet één plekje stijgen om daadwerkelijk aan die play-offs mee te mogen doen. De huidige nummer acht, sc Heerenveen, heeft ook veertig punten, maar een beter doelsaldo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.