Pinkpop? Parkpop? Nee… DogPop!

Naar schatting zijn er in Nederland ongeveer 1,5 miljoen honden
(bron: brancheorganisatie Dibevo). Hoeveel muziekliefhebbers zouden er zijn waar een ‘pop’ voor georganiseerd wordt? Avonturia de Vogelkelder organiseert voor deze grote groep viervoeters in Nederland DogPop.

Meer dan voeding! DogPop is een evenement voor Hond en Baas, waar het draait om meer dan voeding. De interactie tussen hond en baas is een belangrijk aspect en daarom zijn er tijdens DogPop diverse workshops. Leer jouw hond voetballen. Of kom ontspannen met jouw hond tijdens de workshop Doga. Wat staat voor Yoga met de hond?Welke hond springt het verst in het water? Er staat een grote dogdive opgesteld. Spectaculair is de K9 demonstratie met politiehonden. En wil een kind zelf een fleece speeltje maken voor zijn hond, dan kan dat ook!

DogPop wordt georganiseerd door Avonturia de Vogelkelder op zaterdag 2 en zondag 3 juni en vindt plaats op het parkeerterrein van Avonturia en voor een gedeelte op de aangrenzende straat, de Kerketuinenweg. Van 11.00 tot 17.00 uur is het evenement in volle gang. Prins Petfoods is hoofdsponsor van DogPop 2018 en hun slogan is: Meer dan voeding! Hun visie sluit enorm goed aan bij DogPop!

Contact
Avonturia de Vogelkelder, Kerketuinenweg 3, Den Haag. Tel. 070-3637272. Openingstijden: ma-vr 9.00-18.00 uur, za. 9.00 -17.00 uur en zo. 12.00-17.00 uur.
Zie ook www.dogpop.nl en www.avonturia.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.