Pink Project en The Cosy Rockers op Boulevard of Golden Music

Er valt zondag 27 augustus weer veel te beleven op het Deltaplein in Kijkduin.  Tijdens de Boulevard of Golden Music treden aansprekende acts op zoals:  The Cosy Rockers, Susanne de Rooij, Rob van Reeuwijk en een akoestisch optreden van enkele muzikanten uit het Pink Project.

Het wordt onder meer een optreden vol nostalgische klanken en jeugdsentiment. Het repertoire van The Cosy Rockers bestaat uit zowel instrumentale als vocale nummers met hits uit de gouden periode van de Rock ‘n Roll. Voor veel babyboomers dé muziek uit de tijd van hun eerste vriendje of vriendinnetje, de eerste kus, de petticoat, Puch en Tomos, Cadillacs en Ford Thunderbirds. Stilzitten zal gaat niet lukken, meeswingen des te meer.

Pink Project heeft in de afgelopen jaren bewezen het gehele Pink Floyd oeuvre perfect te kunnen uitvoeren. Mede daardoor worden zij door kenners en criticasters wereldwijd gezien als één van de beste tribute bands. Op 16 september a.s. staat de band in Ahoy Rotterdam. Op Kijkduin zal een afvaardiging van de band een kort akoestisch optreden geven. In het seizoen 2017– 2018 zal “The next best thing!” Pink Project de hoogtepunten van deze Pink Floyd concerten in de theaters en pop podia uitvoeren. Het publiek kan dan genieten van een geweldige lichtshow met een fantastisch geluid. Een Pink Floyd waardig optreden, muzikaal uitgevoerd door gepassioneerde muzikanten.

Tussen 15:00 en 17:45 uur treden de artiesten op.  Op een van de vele terrassen op de autovrije boulevard kunt u ook heerlijk genieten van een hapje en/of een drankje!

De kleinschaligheid van Kijkduin zorgt niet alleen voor een uniek decor, maar is heel goed bereikbaar en zeer toegankelijk voor alle bezoekers, ook voor mindervaliden.
De auto kunt u gratis parkeren op diverse parkeerplaatsen in de omgeving, maar ook 2 buslijnen brengen u tot óp het Deltaplein.
Welkom in Kijkduin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.