PilatesHQ opent op nieuwe locatie

Zondag aanstaande opent Pilates- en Yoga Studio PilatesHQ de deuren van haar nieuwe locatie in de Plaspoelpolder. Iedereen is welkom tussen 12.00 en 17.00 uur voor een hapje en een drankje. Om 13.00 uur wordt de studio officieel geopend door de Rijswijkse wethouder Björn Lugthart.

Reeds drie jaar na opening van de eerste studio groeide het bedrijf zo groot dat een grotere en comfortabelere studio nodig was in dezelfde straat. In het nieuwe pand wordt gesport op een verwarmde vloer, met energie opgewekt door aardwarmte. Een duurzame keuze van Fauzia Coenen-Mahboeb, de eigenaar van het pand. Het maakt het sporten zeer aangenaam, want de warmte is goed voor de spieren en leidt tot extra souplesse.
De ruime studio van 130 m2 is prachtig aangekleed met een goede vloer en een fantastisch muzieksysteem. Mooie meubels en een inspirerende muurschildering maken de sfeer helemaal af, erg rustgevend. PilatesHQ heeft een hoge kwaliteit lessen met goede docenten. Fauzia: “Kom zondag eens kennismaken met onze docenten en proef de sfeer. Iedereen is van harte welkom.”

Freestyle methode
Fauzia heeft reeds 35 jaar ervaring in het geven van groepslessen in de regio Haaglanden op vele sportscholen in Den Haag. Het leiden van haar eigen studio gebeurt dan ook met veel plezier. Ook leidt ze ieder jaar meerdere nieuwe Pilates- en Aerobics docenten op volgens de freestyle methode. Freestyle betekent dat er binnen dezelfde les zowel beginners als gevorderden kunnen meedoen, die eenzelfde oefening op verschillende manieren kunnen uitvoeren.

Gratis proefles
Tevens geeft PilatesHQ personal training en in-company trainingen, ook bij klanten in Plaspoelpolder. Iedereen mag altijd een gratis proefles komen doen.

Contact
PilatesHQ is gevestigd aan de Diepenhorstlaan 13A in Rijswijk (Plaspoelpolder). Telefoon: 06-4535 4010. Website: www.pilateshq.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.