Phia’s Smulparadijs, op naar een nieuw jaar!

Zaterdag 2 januari 2016 opende Phia’s Smulparadijs voor het eerst haar deuren. De eigenaren kijken vol trots en tevreden terug op hun eerste jaar en gaan met volle moed, het tweede jaar tegemoet!

“We zijn blij dat onze onderneming in de wijk Bouwlust is gevestigd. Wij voelen ons gewaardeerd en geaccepteerd door de klanten en de buurtbewoners. Volgens zeggen blijken we een toevoeging in de wijk te zijn en iedereen is welkom. Familie, gezelligheid, lekker eten en plezier staat voorop bij ons. Door maatschappelijk en betrokken te ondernemen willen we een bijdrage leveren in de wijk. Zowel binnen als buiten met een glimlach.”
Phia’s Motto luidt dan ook: “Wil je lekker smullen? Kom dan naar Phia’s Smulparadijs om je maagje te vullen!”

Bij Phia’s Smulparadijs wordt vanuit de Surinaams-Creoolse keuken gekookt. Men kan daar terecht voor het afhalen van Surinaams belegde broodjes, denk hierbij aan broodje Pom, Kip Kerrie en Surinaamse Gehakt. Eigengemaakte gerechten zoals Bami, Nasi en Rotie (dagelijks verkrijgbaar) of heerlijke snacks zoals Bakabana, Telo en Pastei zijn ook verkrijgbaar.
Daarnaast zijn er elke donderdag en zondag “Phia’s Maaltijd” exclusieve traditionele Surinaams-Creoolse gerechten. Denk hierbij aan pindasoep, Rijst Pom Kip en Pastei, diverse Moksi-Alesie en Heri-Heri. Ook voor de klanten die geen vlees of vis eten zijn er vegetarische belegsoorten en maaltijden verkrijgbaar. Alle gerechten en belegsoorten die bereid zijn met Kip, Rund of Lamsvlees zijn Halal! “Kortom gewoon om van te smullen!”

Social media
Wist je dat Phia’s Smulparadijs op social media te volgen is? Check ons op Google, Facebook, Youtube, Instagram en Twitter. Elke donderdag en zondag wordt omstreeks 12.00 uur een video- fotopresentatie van Phia’s Maaltijd toegevoegd op Facebook, Youtube en Twitter.

Openingstijden
Phia’s Smulparadijs is gevestigd aan de Bouwlustlaan111 (t.o. wijkcentrum Bouwlust) in Den Haag. Tel. 070-7851813 of 06-23747466.
Website www.phiassmulparadijs.nl.
De openingstijden zijn op dinsdag t/m vrijdag van 11.00-19.00 uur, zaterdag 12.00-19.00 uur en zondag van 12.00-18.00 uur. ‘s Maandags gesloten. Pinnen is mogelijk. Ruime gratis parkeergelegenheid voor de deur.
 Phia’s Smulparadijs bezorgt niet. Het is wel mogelijk om telefonisch te bestellen. “We bedienen van de keuken tot de kassa!”

Foto: De eigenaren zijn en blijven trots op hun Phia’s Smulparadijs.

Foto Richard Mulder

1 reactie

  1. Pingback: Krantartikel in de Zuidwesterkrant van woensdag 25 januari jl. – Phia's Smulparadijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.