Phia’s Smulparadijs, op naar een derde jaar smullen!

Phia’s Smulparadijs (Phia’s) is een leuk, gezellig eet- en afhaalhuis waar je overheerlijke broodjes, snacks en gerechten uit de Surinaams-Creoolse keuken kan halen. Er wordt elke dag vers en met liefde en passie gekookt. De gezellige klanken van warme muziek en de geur van het lekkere eten komen je tegemoet. Inmiddels is Phia’s na twee jaar een vertrouwd eet- en afhaalhuis geworden. Wij zijn allemaal mensen en hebben één ding gemeen, namelijk dat door iedereen dagelijks gegeten moet worden. Wij van Phia’s vinden het dan ook reuzefijn dat wij hieraan mogen bijdragen.

Wat wij zelf ervaren en horen van onze klanten is dat Phia’s wordt gezien als een plek die mensen met elkaar verbindt. Zo komt het regelmatig voor dat men elkaar heel lang niet gezien heeft en ineens treffen zij elkaar, da’s toch mooi!
Sinds wij geopend zijn hebben wij een leuke hechte, klantenkring opgebouwd. Het feit dat wij grotendeels onze klanten bij naam kennen en visa versa, voelt echt aan als familie. De waarderingen zijn echt groots! Het gezinsleven vinden wij zeer belangrijk en het is daarom zo fijn om te zien dat onze dochters ook een band hebben/krijgen met o.a. kinderen van onze klanten. Gaandeweg hebben wij als ondernemers en ouders een goede balans gevonden, onder andere door elke schoolvakanties even een oplaadmomentje in te lassen.
“Wij maken met onze klanten alle facetten van het leven mee, zwangerschappen, geboortes, trouwerijen en, helaas, ook sterfgevallen,” aldus Phia’s. “Wij zijn dankbaar en blij dat de mensen hier hun verhaal kwijt kunnen en zich ‘thuis’ voelen,” aldus Dwight. Klanten geven aan dat Phia’s niet meer is weg te denken en willen nog lang van het heerlijke eten en de klantvriendelijkheid genieten.

Nieuw bij Phia’s
Sinds kort is er thee, koffie, cappuccino en warme chocomelk (To Go) verkrijgbaar. De vraag naar vegetarische gerechten en snacks groeit en naar aanleiding hiervan zal Phia’s het assortiment langzamerhand uitbreiden. Naast de vaste dagelijkse gerechten en de Phia’s maaltijden (donderdag en zondag) is er ook elke dinsdag de Phia’s Soepdag. Op deze dag kun je heerlijk smullen van Phia’s soepen. Denk hierbij aan Pindasoep, Cassave soep of een lekkere Gritibana soep.

Afhaal/eten
Klanten willen graag hun maaltijd bij ons nuttigen, echter deze kunnen alleen afgehaald worden. Wel is het mogelijk om fingerfood in de zaak te nuttigen zoals broodjes, chips, etc.  Phia’s bezorgt niet. Het is wel mogelijk om telefonisch te bestellen.
Tip: Om lange wachttijden te voorkomen is het aan te raden om de bestelling van te voren telefonisch door te geven. Het kan soms voorkomen dat er niet opgenomen kan worden i.v.m. drukte in de zaak.

Social media
Op dinsdag, donderdag en zondag is er een nieuwe promotievideo of foto van Phia’s soepen en maaltijden op hun Facebook pagina, Instagram en Youtubekanaal te zien.
Phia’s Smulparadijs is gevestigd aan de Bouwlustlaan 111 (t.o. wijkcentrum Bouwlust) in Den Haag. Tel. 070-7851813 of 06-23747466.
Voor een routebeschrijving raadpleeg ons op Google.
Website: www.phiassmulparadijs.nl.

De openingstijden zijn op dinsdag t/m vrijdag van 11.00-19.00 uur, zaterdag 12.00-19.00 uur en zondag van 12.00-18.00 uur. ’s Maandags gesloten. Pinnen is mogelijk. Ruime gratis parkeergelegenheid voor de deur.
Hmmm… Dat wordt Smullen!!

1 reactie

  1. Pingback: Krantartikel in de Zuidwesterkrant van woensdag 24 januari 2018 jl. – Phia's Smulparadijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.