Peter Rabbit door Theatergroep Wateringen

Theatergroep Wateringen speelt op verschillende data “Peter Rabbit” van Beatrix Potter. De locatie is De Toneelschuur aan de Noordweg 63 te Wateringen.

Peter Rabbit is een ondeugend en ongehoorzaam konijntje. Hij en zijn drie zusjes moeten zijn moeder plechtig beloven nooit in de tuin van meneer Grijpgraag te komen. Maar Peter doet dat toch. Meneer Grijpgraag krijgt hem te pakken, maar Peter kan ontsnappen, echter wel met achterlating van zijn jasje met daarin kaartjes voor de kermis voor het hele gezin. Hij krijgt die kaartjes terug door met hulp van alle vrienden Lucie, de kleindochter van meneer Grijpgraag, uit een klem te bevrijden. Na tal van avonturen met Kraka de Kraai, Beukennootje de Eekhoorn, Slimpy en Joker, de Muizen kunnen ze dus toch nog met zijn allen naar de kermis.

In deze productie spelen Noor Visser, Vera van den Abbeele, Kim Ros, Isha Stoop, Fiene Mos, Sophie Keijzer, Robin Sanders, Tin Blankert, Dewi Boeters, Lucy Schaerfers, Julia Koenes, Janneke Arkesteijn, Nana Camara en Mirthe van Assen.
De regie is in handen van Marja Koolstra, Reneè Willemsen en Angelique Zuiderwijk.
Licht en geluid wordt verzorgd door Frank van den Abbeele, Wesley van der Ende en Rody Peeters.
De speeldata zijn vrijdag 29 maart om 19:00 uur en zaterdag 30 maart om 15:30 uur en om 19:00 uur. Entree: € 7,50. Reserveren kan via theatergroepwateringen.nl/reserveren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.