Patisserie Van Eck is klaar voor de lente

De lente is weer aangebroken en Pasen ligt voor de deur. Een tijd vol vrolijke kleuren. Het team van Patisserie van Eck heeft de winkel daar dan ook helemaal op ingericht. Een winkel vol gezellige bonboneieren, paaseitjes en paaschocolade.

Maar gedurende deze periode kan men er natuurlijk ook terecht voor paasbrood, speciale paastaartjes en leuk gedecoreerd gebak. Wees er wel tijdig bij als je wat lekkers wenst te bestellen en mochten er speciale wensen zijn, dan kun je ook bij Patisserie van Eck terecht, want niets lijkt onmogelijk.

Prijsvraag
“Speciaal voor Pasen hebben wij ook dit jaar een leuk object van chocolade gemaakt, waaraan een prijsvraag is verbonden. Als mensen raden hoe zwaar deze paashaas is, maken zij kans op het winnen van een van de drie cadeaubonnen van respectievelijk € 50,-, € 30,- en € 20,-“, laat Joris van Eck aan deze krant weten.
In de winkel liggen de briefjes waarop u uw deelname kunt invullen. Vlak na Pasen worden de winnaars bekendgemaakt, evenals het  daadwerkelijke gewicht van het superpaashaas.
Daarnaast biedt Van Eck de gelegenheid om mensen buiten te verwennen met een kop koffie of thee of een glas verse jus d’orange of frisdrank met wat lekkers uit de winkel.

Vanaf dinsdag 3 april schept Patisserie van Eck weer echt ambachtelijk Italiaans ijs van Luciano’s. “Wij hopen natuurlijk op heel veel mooie zonnige dagen, zodat wij ook op de zondagen open kunnen zijn. Dus kom maar op met het voorjaar”, besluit Van Eck.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.