Paasacties bij Profile en Tyreservice Roberts Kerketuinen

Profile Car & Tyreservice Roberts Kerketuinen in Den Haag is op tweede paasdag, maandag 22 april, geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Roberts Kerketuinen is reeds jarenlang een begrip in de regio Den Haag en een trots familiebedrijf met een trouwe klantenkring, die nog steeds groeiende is. De medewerkers besteden met zorg aandacht aan u en uw auto. Zij geven persoonlijk advies m.b.t. het onderhoud of eventuele reparaties aan uw auto.

“We zijn enkele jaren geleden begonnen met Profile, Banden en Onderhoud. Een succesformule ter aanvulling van onze werkplaatsactiviteiten. Door deze formule zijn wij in staat om naast de merken die wij als merkdealer in het verleden hebben gevoerd, ook alle andere merken van alle typen en bouwjaren te kunnen onderhouden. Ook alle elektrische auto’s zijn bij ons welkom. Onze monteurs zijn hiervoor opgeleid. Ook op het gebied van zomer-, winter, en all-season banden bieden wij alle soorten en maten aan voor personen auto’s en kleine bedrijfswagens. Ook zijn wij gespecialiseerd in de ultramoderne 3D-uitlijning. Hiermee brengen wij de wielstand van uw auto weer in de correcte positie Wist u trouwens dat een correct uitgelijnde auto tot € 500,- aan brandstof per jaar bespaart? Sinds kort beschikken wij ook over een eigen Profile-app. Deze gratis app geeft precies aan hoe je auto ervoor staat, wanneer je auto toe is aan de APK en/of onderhoudsbeurt bijvoorbeeld, maar ook de onderhoudshistorie van je auto is hierin terug te vinden. Met Profile maken wij het onderhoud weer betaalbaar. Speciaal voor deze Paaseditie hebben wij zeer aantrekkelijke aanbiedingen. Zie onze speciale advertentie onder dit artikel.”

CarSelexy
“Door onze jarenlange ervaring als merkdealer en onze goede naam, stellen wij hoge eisen aan onze occasions die wij aanbieden. En een nieuwe auto rijden is natuurlijk heerlijk, maar wel prijzig. Dit is waar CarSelexy uitkomst biedt. Wij hebben met CarSelexy uitsluitend jong gebruikte auto’s met lage kilometerstanden in de aanbieding. Je hebt dus het gevoel van een nieuwe auto, maar dan tegen een veel scherpere prijs. En omdat wij auto’s van alle merken leveren, is ons aanbod zeer divers en is de keuze groot. Alleen maar voordelen dus! Al onze CarSelexy auto’s worden geleverd met de resterende fabrieksgarantie (of, als dit langer is, met 6 maanden BOVAG garantie) dus je hebt maximale zekerheid. Indien beschikbaar, leveren we de auto altijd af met een CARFAX rapport, waardoor de voertuighistorie inzichtelijk is. Wij houden namelijk ook van transparantie. Ook voor onze overige occasions stellen wij hoge eisen; 1e eigenaar, of maximaal 2e eigenaar, dealer onderhouden met onderhoudsboekjes, lage kilometerstand, rookvrij, schade-vrij, kortom een kwaliteitsoccasion waar nog veel rijplezier aan beleefd zal worden. De auto prijzen zijn altijd rijklaar of all-in prijzen. Dus geen bijkomende zaken als afleveringskosten of extra garantiepakketten die bijgekocht moeten worden. Het zit allemaal in de prijs inbegrepen: BOVAG-garantie, Pechonderweg-hulp, BOVAG 40-puntencheck, BOVAG afleverbeurt, brandstof, tenaamstelling en de gratis Profile app.”

Profile Car & Tyreservice Roberts Kerketuinen is gevestigd aan de Kerketuinenweg 15, Den Haag. Tel. 070-4120120.

www.robertsbv.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.