Overhemden voor lange mannen

Lezersactie: doe mee en maak kans!

De oprichters van het overhemdenmerk Sleeve7 gaan allebei richting de twee meter. En wat een zoektocht was het altijd voor ze om goed passende overhemden te vinden. In de meeste winkels is er slechts een heel beperkt assortiment overhemden met mouwlengte 7 te koop. En dan vaak alleen maar in de bekende basisvarianten als effen en streepjes. En de meeste merken die naast gewone overhemden ook mouwlengte7 overhemden verkopen, hebben alleen de mouwlengte iets langer gemaakt. Maar als je langer dan gemiddeld bent, dan heb je echt een totaal andere pasvorm… En dus hebben ze het initiatief genomen voor Sleeve7 overhemden met extra mouwlengte. Verkrijgbaar op mouwlenge7.com.

Ruim 60% van alle Nederlandse mannen is langer dan 1.80 meter waarmee Nederland nog steeds het langste volk ter wereld is. Voor al die lange mannen biedt Sleeve7 de oplossing met de grootste collectie overhemden met mouwlengte7 van Europa. Hun missie: alle lange mannen in de wereld voorzien van perfect passende overhemden. De overhemden van Sleeve7 hebben niet alleen een langere mouw, de hele pasvorm is ontworpen op basis van de lichaamskenmerken van een grote groep lange mannen. Zo is het hele overhemd langer en is er een extra knoop op de body toegevoegd. Ze zijn verkrijgbaar in de boordmaten 38 t/m 46 en in een Modern Fit pasvorm (licht getailleerd) en in een Slim Fit pasvorm.

Persoonlijke service staat in een hoog vaandel bij mouwlengte7.com. Zo bellen ze vaker met klanten dan dat er gemaild wordt. En als je de collectie even ‘live’ wilt bekijken bijvoorbeeld, dan ben je van harte welkom in Heerenzaak M op de Maasstraat 89 in Amsterdam.

Lezersactie
Sowieso krijg je nu ter kennismaking 20% korting op je eerste overhemd op mouwlengte7.com. Maar voor een lezersactie in deze krant worden ook nog drie overhemden naar keuze verloot. Meedoen en kans maken is eenvoudig. Vul onderstaande in en mail dit naar lezersactie@haagmedia.nl. De reacties moeten uiterlijk maandag 14 december binnen zijn.

COUPON

Vraag: Hoeveel % van de Nederlandse mannen is langer dan 1.80m?
Antwoord:
Naam:
Adres:
Woonplaats:
Tel.nummer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.