Wie heeft tijd voor Lady?

Lady is bij ons afgestaan omdat haar vorige eigenaresse wegens privé-omstandigheden niet langer meer voor haar kon zorgen. Voor beide partijen een verdrietig besluit. Vooral in de kennel had Lady het de eerste paar dagen zwaar. Zij moest zo wennen aan haar nieuwe onderkomen. Ook wist zij niet zo goed wat zij van ons (haar vaste verzorgers) moest vinden.

a vele speelsessies met een voetbal op het uitrenveld, groeide haar vertrouwen in ons. En wende zij geleidelijk aan de nieuwe tijdelijke situatie. Inmiddels zijn wij klaar en mag zij op zoek naar een nieuwe eigenaar. Lady is wisselend naar andere honden. Met de een klikt het beter dan met de ander. In haar vorige huis was zij netjes zindelijk. Ook kon zij in haar vorige huis even alleen thuis blijven.

Heeft u ervaring met het positief opvoeden van honden? En heeft u alle liefde, tijd en geduld om onze verlegen Lady te laten zien dat u net zo lief en leuk en te vertrouwen bent als wij? Pak dan de telefoon en bel voor het maken van een afspraak voor onze Lady!

Haags Dierencentrum
Lozerlaan 595, 2544 MC Den Haag
Tel. 070-3661806
Openingstijden: ma. t/m za. 12.30 – 15.30 uur.

www.haagsdierencentrum.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.