Oranjevereniging Sion viert al 90 jaar Sionsfeest

Tijdens de laatste dagen van de schoolvakantie viert de Oranjevereniging Sion nog het jaarlijkse Sionsfeest, dat officieel geopend wordt door de burgemeesters Bezuijen en Rodenburg, respectievelijk uit Rijswijk en Midden-Delfland. Voor de alle mensen (jong en oud) zijn er diverse activiteiten gedurende deze twee dagen. Vrijdag 24 augustus zijn er vanaf 9.30 uur diverse spelletjes voor kinderen tot 12 jaar.

Leden kunnen gratis, niet-leden betalen een vergoeding. Vrijdagmiddag om 14.30 uur is er een optreden van het zeemanskoor ‘Onder Zeil’. Dit optreden is gratis te bezoeken. Kinderen kunnen hun fiets of zichzelf versieren voor de optocht, die vanaf 19.00 uur zal plaatsvinden. Vrijdagavond wordt afgesloten met een optreden van JeWelste, een band waar je nooit genoeg van krijgt.

Zaterdag 25 augustus begint de dag met een viswedstrijd. Tijdens het vissen wordt een peutertheater verzorgd door Stichting Kunst en Cultuur uit Den Hoorn. Daarna organiseert Scouting de Hoeve een fietspuzzeltocht en kan men zich inschrijven voor een gezellige barbecue. De avond wordt muzikaal verzorgd door de Delftsche Helden. Vanwege het jubileum is een surprise-act geregeld, dé party-act van de Lage Landen. Kaarten voor beide avonden zijn voor leden gratis, niet-leden betalen 10 euro. Deze zijn af te halen of te koop op het Sionsfeestterrein aan de Sionsweg nabij nummer 58 vanaf donderdag 23 augustus en gedurende het feest zelf. Tevens is er losse verkoop bij tuincentrum Groenrijk ‘t Haantje.

Op www.ovsion.nl staat meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.