Optreden van The Black Albino’s op zaterdag 22 juli a.s.

Kom naar de Boulevard of Golden Music in Kijkduin


Deze legendarisch band bestaat al sinds het begin van de jaren zestig met steeds uitstekende muzikanten in hun gelederen. Ze brachten succesvolle singles uit, kregen veel aandacht van de media, kwamen op radio en tv en wisten een grote schare fans aan zich te binden. Hun optredens spreken zeer tot de verbeelding en trekken nog steeds veel én enthousiast publiek. Hun optredens in de Haagse Zwarte Ruiter zijn memorabel evenals op de Boulevard of Golden Oldies.

Engels was diverse keren bomvol met The Black Albino’s. Een vol huis met publiek dat het steevast zeer naar zijn zin heeft bij de muziek van de band. Maar ook op tal van andere podia zijn ze graag geziene gasten.
Dit jaar zal er een mix van oudere muzikanten en jong talent te horen zijn op het podium. Naast de band zullen ook de jonge Wild Albina’s samen met zangeres Dorith Hentenaar acte de présance geven op Kijkduin. Zanger, toetsenist Lennart Koenraads zal een optreden verzorgen in de pauze.

Ook veel van hun collega muzikanten herkennen de kwaliteit van de band en zijn dan ook vaak aanwezig tijdens de optredens. The Black Albino’s zullen weer mooie aansprekende nummers laten horen uit de gouden muziekperiode van de Rock ‘n Roll. Er zullen instrumentale en vocale nummers te horen zijn van onder meer; Cliff & the Shadows, The Spotnicks, The Jumping Jewels, The Maskers, Duane Eddy, Chris Isaak, Elvis Presley, Beatles., Rolling Stones, The Searchers en Carl Perkins.
Kom de sfeer proeven uit de tijd van de Hoela hoep, Vetkuiven, Puch en Tomos, Shake, Rattle and Roll, de Plu en de Kikkers met de muziek van deze legendarische band die het nog steeds zo goed doet!

Het hele jaar door vinden er in de gezellige en mooie familiebadplaats Kijkduin bijzondere evenementen plaats voor jong en oud. Kijkduin is kindvriendelijk, makkelijk bereikbaar en bovendien is het parkeren gratis!


Aanvang van het optreden 15.00 uur in de muziekkoepel aan het Deltaplein
Presentatie Esther en Boudewijn Regenbogen. Gastvrouw: Els de Wit
Organisatie: Rainbows International Presentaties in samenwerking met de Stichting Beach Resort Kijkduin en de ondernemersvereniging van Kijkduin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.